Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lichtgewicht waterfilters van Bota of Boulder

Lichtgewicht waterfilters van Bota of BoulderNieuw in Nederland zijn de lichtgewicht waterfilters van Bota of Boulder. Bugoutshop.nl , een Nederlandse online buitensportwinkel, is sinds kort exclusief importeur van de lichtgewicht en zeer prijsvriendelijke waterfilters van Bota of Boulder. Het assortiment bestaat vooralsnog uit twee verschillende filters:de Outback, inclusief drinkfles en de extreem compacte H2OonDemand.

Outback Water Filtration system
De Outback is een waterfilter met actief koolstoofelement dat is geplaatst in een stevige (Nalgene) waterfles. De fles wordt gevuld met water uit een meer of riviertje en vervolgens kan er middels indrukken direct uit de fles worden gedronken. Met het filterelement van de Outback kan ruim 150 liter vervuild water zonder problemen worden gefilterd. Daarbij wordt 99,9% van de Giardia lamblia en Cryptosporidium cysten geweerd. Losse filter-elementen zijn bij Bugoutshop.nl na te bestellen.

H2OonDemand
Het toppunt van een compacte waterfilter is de H2OonDemand. Deze bestaat als het ware uit een filterelement met daar bovenop een stevig rietje. Water wordt dus rechtstreeks door de filter vanuit de beek of rivier gedronken. De H2OonDemand wordt geleverd inclusief een compacte opbergfles, welke eventueel kan worden gebruikt om water eerst mee uit de rivier te scheppen om zo het drinken te vergemakkelijken.

Besparend
Wat de waterfilters van Bota of Boulder zo interessant maakt is het feit ze op alle fronten besparen zijn. Niet alleen zijn ze zeer vriendelijk geprijsd, maar bovendien besparen ze gewicht en volume. De waterfilters zijn bovendien al jarenlang beproefd in de Verenigde Staten, waar het merk Bota of Boulder inmiddels een bekende naam is voor wat betreft waterfilters. Winkels in Nederland die interesse hebben om het merk op te nemen in hun assortiment kunnen kijken of www.botaofboulder.nl. Consumenten kunnen voorlopig alleen nog terecht bij Bugoutshop.nl.

Voor meer informatie: https://www.botaofboulder.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Bota of Boulder:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.