Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Arc'Teryx NoZone alpiene rugzakken

Arc'Teryx NoZone alpiene rugzakkenStel je een alpiene tas rugzak voor die er heel normaal uit ziet, maar toch zonder problemen geschikt os voor klimmen, skiƫn en bergwandelingen. En dan toch nog heel comfortabel draagt. Dat is dus NoZone. Gebaseerd op de bekende NoZone-serie uit de jaren 90 zijn de nieuwe NoZone rugzakken ideaal voor berggidsen, ambitieuze alpinisten en klimmers. Lichtgewicht en robuust, zonder overbodige toeters en bellen.

De 3 modellen uit de NoZone-serie (NoZone 35, 55 en 75) zijn allen voorzien van het nieuwe Arc'On draagsysteem: een combinatie van de voordelen van de bekroonde AC2 en Bora draagsystemen. Het Arc'On draagsysteem kan goed overweg met zware gewichten zonder aan comfort in te leveren. Bovendien kan op gewicht verder worden bespaard door de 15mm aluminium staven uit het rugpand te verwijderen.

De ski's en stijgijzers kunnen gemakkelijk aan de compressie straps of het bungee koord systeem worden bevestigd. De ijsbijlen daarentegen worden onder de kangoeroezak aan de voorkant geschoven om risico van ongelukken te verminderen. Bovendien kunnen ze zo gemakkelijk worden gepakt, want slechts een enkele buckel houdt ze stevig op hun plek.

Het hoofdvak van de rugzak wordt gesloten en geopend middels een slimme koordsluiting, welke ook met handschoenen aan bediend kan worden. De verschillende kleuraccenten zorgen niet alleen voor een betere zichtbaarheid van de packs, maar geven ze bovendien die specifieke Arc'Teryx look.

De NoZone-serie bestaat uit 3 modellen:
NoZone 35: gewicht 1000 gram, te verminderen tot 756 gram.
NoZone 55: gewicht 1400 gram, te verminderen tot 980 gram.
NoZone 75: gewicht 1700 gram, niet te verminderen.
Alle modellen zijn verschikbaar in de ruglengtes short, regular en tall.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.