Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

MSR presenteert de nieuwe ultracompacte MicroRocket brander

MSR presenteert de nieuwe ultracompacte MicroRocket branderEen goeie dag start met een warme kop koffie. Maar wat als je thermosfles leeg is en er geen gevulde ketel voor handen is? Speciaal voor de grammenjagers heeft MSR haar kleinste en lichtste brander ooit ontwikkeld - de MSR MicroRocket brander. Dankzij het extreem kleine pakvolume en ultralichte gewicht past de MSR MicroRocket zelfs in je broekzak.

Voor een kleine maaltijd onderweg, een kop koffie tijdens een pauze of een warme kom soep in een berghut: de MSR MicroRocket is een must-have voor elk soort tocht. Met een gewicht van slechts 73 gram en een pakvolume zo klein als dat van een sleutelhanger, is dit de lichtste en kleinste volwaardige brander die MSR ooit heeft gemaakt. Dankzij de grote diameter en stevigheid van de pansteunen kan deze brander ook voor grote pannen worden gebruikt. De drie-vaks WindClip™ branderkop behoudt een continue, windbestendige vlam, zodat de warmte altijd daar is waar je hem hebben wilt: precies onder de pan! In ongeveer drieënhalve minuut brengt de MicroRocket je water aan de kook op een bijzonder efficiënte wijze: op een volle gastank van 227 gram brandt de brander zo’n 60 minuten. Voor het veilig aansteken wordt er een losse Piezo handaansteker in de verpakking bijgesloten.

De MSR MicroRocket is handig verpakt in een kleine transportbox, maar kan evengoed worden opgeborgen in een MSR isolatiemok. De nieuwe MSR MicroRocket is vanaf nu verkrijgbaar bij (buiten)sportwinkels.

Voor meer informatie: https://www.msrgear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot MSR:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.