Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Leki Nordic Walking 'Smart Tip'

Leki Nordic Walking 'Smart Tip'Wie denkt dat er niets meer te innoveren valt aan nordic walking stokken heeft het mis! Leki bedacht namelijk een superslim systeem waarmee je in slechts twee eenvoudige stappen je rubberen noppen omtovert tot metalen punten. Ideaal voor wanneer je regelmatig op een variërende ondergrond wandelt. Van stoep naar bosgrond of van een verhard pad de bergen in, het gedoe met noppen omwisselen is voorbij. En het mooie is, omdat ze vastzitten aan de nordic walking stokken raak je ze nooit meer kwijt! Leki noemde haar nieuwste innovatie de Smart Tip. De slimme tip voor avontuurlijke wandelaars.

Leki introduceert de Smart Tip komend jaar voor een viertal Nordic Walking stokken: de Smart Carbon, Smart Titanium, Smart Traveller Carbon en Smart Traveller Alu. Daarnaast is de Smart Tip los verkrijgbaar als handige accessoire bij de andere modellen van leki. In de gevulkaniseerde duurzame pad van rubber is een carbide tip geïntegreerd, die uitgestoken kan worden voor gebruik op ruw terrein. Met een slimme constructie is de tip snel en gemakkelijk te bedienen. Door middel van een hefboomsysteem wordt de pad eenvoudig omhoog gelift, waardoor de metalen tip te voorschijn komt.

Je hoeft je niet langer af te vragen waar je de vieze of natte tips van de Nordic Walking stokken moet bewaren gedurende het wandelen. En je kunt ze nooit meer vergeten! Wanneer de ondergrond verandert, kun je de carbide tip weer eenvoudig en snel opbergen in de pad. Het is gebeurd in een oogwenk: duw de hendel naar voren, druk de pad omlaag en duw de hendel weer op slot. De bekende “Click and go” slogan van Leki, die gebruikt wordt voor de handlussen, is vanaf 2012 dus ook van toepassing aan de onderkant van de stokken. Even klikken...en je bent zo weer onderweg!

Voor meer informatie: https://www.leki.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot LEKI:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.