Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowepro Rover Pro AW-serie: lichtgewicht backpacks met cameravak voor outdoorfotografen

Lowepro Rover Pro AW-serie: lichtgewicht backpacks met cameravak voor outdoorfotografenDe nieuwe Rover Pro AW-serie van Lowepro bestaat uit twee backpacks die geschikt zijn om tijdens lange tochten een grote uitrusting mee te nemen inclusief kampeerspullen, een laptop of tablet en camera-apparatuur. De tassen, gemaakt van waterafstotende materialen, zijn licht van gewicht en voorzien van vele extra's. Zo zorgt het suspension systeem aan de achterzijde van de tas voor een optimale spreiding van het gewicht, werkt de ingebouwde All Weather-hoes tevens als diffusor en reflector en zijn de backpacks naar ieders wens in te richten dankzij de uitneembare cameraboxen.

'sports'-assortiment van Lowepro
De Rover Pro AW-serie maakt onderdeel uit van het groeiende 'sports'-assortiment van Lowepro. Dit assortiment bestaat uit camerabuidels, daypacks, backpacks en slingbags en heeft een outdoor-uitstraling. De producten zijn interessant voor iedereen die zich graag actief of sportief in de natuur begeeft.

Rover Pro 45L AW
Rover Pro 45L AW biedt plaats aan een professionele spiegelreflexcamera met een aangebrachte 24-70mm lens, 3 à 4 extra lenzen, een flitser, een max. 15” laptop, een statief, een 2 liter hydratatie reservoir, camera accessoires en persoonlijke spullen zoals kleding, een slaapmat en een kleine tent.

Rover Pro 35L AW
Rover Pro 35L AW biedt plaats aan een professionele spiegelreflexcamera met een aangebrachte 24-70mm lens, 1 extra lens, een flitser, een statief of monopod, een 2 liter hydratatie reservoir, camera accessoires en persoonlijke spullen.

Verkrijgbaarheid
Rover Pro 45L AW heeft een adviesprijs van EURO 319,- en is vanaf begin november 2012 leverbaar. Rover Pro 35L AW heeft een adviesprijs van EURO 299,- en is vanaf half oktober 2012 leverbaar. De nieuwe producten zijn verkrijgbaar via zowel foto- als buitensportzaken.

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.