Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Waterdichte cameratassen van Lowepro

Waterdichte cameratassen van LoweproLowepro introduceert de nieuwe Dryzone Duffle 20L en Backpack 40L cameratassen. Deze waterdichte tassen zijn bedoeld voor outdoorfotografen en watersporters die hun camera en persoonlijke spullen in alle omstandigheden willen beschermen; ook tijdens een kanotocht, zeilwedstrijd of hoosbui. Beide Dryzones zijn voorzien van een IPX-6 aanduiding voor waterbestendigheid. Ook zijn ze gemakkelijk op te rollen en voorzien van een uitneembare camera-insert.

Dryzone Duffle 20L en Dryzone Backpack 40L zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal, voorzien van resistente clips en bevatten ergonomische handvaten voor voldoende grip in iedere omstandigheid. Dryzone Backpack 40L bevat tevens een ademende EVA achterwand en schouderriemen voor het beste draagcomfort. De duffel heeft een speciaal vak met rits voor zonnebrandcrème, lippenbalsem, een bandana en andere essentiële items voor een actieve reis.

Dryzone Duffle 20L is geschikt voor een professionele spiegelreflexcamera met aangebrachte zoomlens (zoals een 70-200 f/2.8), 1 à 2 extra lenzen, een flitser en andere accessoires.

Dryzone Backpack 40L biedt ruimte aan een professionele spiegelreflexcamera met een standaard lens (zoals een 24-70 f/2.8), 1 à 2 extra lenzen, een statief, flitser en kleine andere fotoaccessoires.

Beide modellen zijn leverbaar vanaf begin augustus 2013. De adviesprijs van Dryzone Duffle 20L is EURO 199. De adviesprijs van Dryzone Backpack 40L is EURO 299.

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.