Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowepro komt met sportieve Photo Sport Shoulderbag

Lowepro komt met sportieve Photo Sport ShoulderbagDegreef & Partner, importeur van accessoires voor consumentenelektronica, voegt twee interessante cameratassen toe aan het 'Sports'-assortiment van Lowepro. De nieuwe modellen genaamd 'Photo Sport Shoulder' zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: één met een inhoud van 12 liter en één van 18 liter.

De schoudertassen bevatten naast ruimte voor persoonlijke spullen een speciaal verwijderbaar compartiment waarin desgewenst een spiegelreflexcamera of compacte systeemcamera met enkele lenzen kunnen worden geplaatst. De stijl van de nieuwe tassen is geënt op de buitensportwereld. Het ontwerp is geïnspireerd op één van de populairste Lowepro-tassen: de Passport Sling.

De Lowepro Photo Sport Shoulder 12L en 18L zijn gemaakt van materialen die bekend zijn van backpacks en daypacks uit de outdoorwereld. Dit materiaal is duurzaam en veerkrachtig ripstop nylon. De tassen ogen door het gebruik van dit materiaal bijzonder sportief en zijn zeer geschikt voor reizende fotografen.

Photo Sport Shoulder 12L en 18L zijn voorzien van degelijke ritssluitingen die de apparatuur en spullen in de tas optimaal beschermen. Bij een milde regenbui zijn de spullen in de tas veilig vanwege het waterafstotende karakter van het materiaal waarvan de tas gemaakt is. Ook de zogenaamde Storm Flap-sluiting op het interieur in de tas draagt hier aan bij. Het schudden van de camera in de tas wordt door het aansnoeren middels PhotoCell tot het minimum beperkt omdat de camera strakker in het interieur komt te zitten. Hierdoor is de tas ook geschikt voor actieve buitensporten.

Het cameracompartiment is verder volledig uitneembaar waardoor de tas ook functioneel is wanneer de camera een dag thuis wordt gelaten. De tassen zijn voorzien van vele kleine vakjes zodat alledaagse spullen prettig verdeeld kunnen worden. Wanneer de tas leeg is en het interieur wordt uitgenomen is de tas op te vouwen tot een zeer klein pakketje en past daardoor in iedere reiskoffer.

Photo Sport Shoulder 12L en 18L zijn leverbaar vanaf medio juli 2013. De producten hebben respectievelijk een adviesprijs van EURO 69,00 en EURO 79,00.

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.