Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Real Tunnel technologie van Jack Wolfskin

Real Tunnel technologie van Jack WolfskinJack Wolfskin gooit hoge ogen met haar Time Tunnel II RT, een lichtgewicht tunneltent die gebruik maakt van de Rel Tunnel technologie van dit Duitse merk: meer ruimte bij gelijkblijvend gewicht.

Real Tunnel technologie
Real Tunnel technologie van Jack Wolfskin combineert een paar kernfeatures die hun tunneltenten uitermate interessant maken voor trekkers en andere buitensporters. Niet alleen zijn de tent zeer gemakkelijk op te zetten, maar bieden ze dankzij hun constructie ook verrassend veel ruimte. De oppervlakte wordt maximaal benut, onder andere ook in de voor- en achtervestibule. Daar zorgen korte verticale stokken namelijk voor meer opslagruimte voor het materiaal, zonder dat dit direct tegen het tentdoek aan komt te liggen. Bovendien zijn de tenten goed bestand tegen de wind en zijn ze met slechts een paar haringen en scheerlijnen op te zetten.

Time Tunnel II RT
De Time Tunnel II RT is een 75D polyester (PU gecoat) tent bedoeld voor 2 personen. De stokken zijn van DAC, wat staat voor een zeer goede kwaliteit en betrouwbaarheid. De tent zelf is verder uitgerust met de nodige features die het kampeercomfort sterk verhogen. Denk daarbij aan interne vakken om klein materiaal in op te bergen, speciale opberggleuven voor de ongebruikte scheerlijnen en meerdere (afsluitbare) ventilatie-openingen. Dankzij de ruime vestibule met twee ingangen is er veel leefruimte in deze tent. In totaal weegt hij 3590 gram, wat eventueel is te verlagen door enkele scheerlijnen en haringen thuis te laten.

Voor meer informatie: https://www.jack-wolfskin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Jack Wolfskin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.