Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe tenten van Jack Wolfskin

Nieuwe tenten van Jack WolfskinDe zomer komt eindelijk met rasse schreden dichterbij, en vakantieplannen worden alsmaar concreter. Waar naartoe is niet het enige vraagstuk, ook de juiste uitrusting uitkiezen is een cruciaal proces. Jack Wolfskin, als expert in het outdoorleven, is de ideale reispartner voor aangename verblijven, met het nodige comfort ongeacht de omstandigheden, tijdens uitstapjes en kampeeravonturen. Jack Wolfskin introduceert haar nieuwe praktische en goed samengestelde tenten, haast even comfortabel als thuis: de Gossamer en de Eclipse II.

Gossamer
Ideaal voor soloreizigers: de bivaktent GOSSAMER is licht en stevig en vormt de ideale, en betrouwbare, basis voor wandelaars, fietsers of motorrijders. Een leuk weetje is dat de tent het toelaat om onder de blote sterrenhemel te slapen. Als de buitentent wordt verwijderd, kan de binnentent perfect dienen als muggengaas.

Als extra bescherming voor de grond en om de levensduur van de tent te verlengen, introduceert Jack Wolfskin eveneens GOSSAMER grondzeilen voor. Ze beschermen de bodem en zorgen ervoor dat er geen regenwater binnendringt.

Eclipse II
Voor duo reizigers is de ECLIPSE II zowat het toppunt. Een uiterst betrouwbaar instapmodel met oog voor comfort en kwaliteit. De tent met twee ingangen is zeer ruim, en heeft twee koepeldaken en twee ramen. Dankzij het koepelmodel is tent grotendeels zelfdragend waardoor slechts een paar haringen volstaan. Via het dak is ook de luchtcirculatie gegarandeerd. Reizigers die met z’n drieën zijn, kunnen alle voordelen terugvinden in het grotere broertje, de ECLIPSE III.

Voor meer informatie: https://www.jack-wolfskin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Jack Wolfskin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.