Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Jack Wolfskin beschermt de kids ook in de herfst tegen weer en wind

Jack Wolfskin beschermt de kids ook in de herfst tegen weer en windDe herfst komt nu langzaamaan maar zeker echt in zicht... Gelukkig creƫert Jack Wolfskin ook innovatieve, praktische en stevige producten voor dagelijks gebruik in de herfst, en dit voor zowel groot als klein en toegespitst op hun specifieke behoeften en smaken.

De KIDS/GIRLS GREENLAND jas: Dit veelzijdige 3-in-1 wandeljack is waterdicht, zeer goed ademend en stevig; alles wat nodig is om goed uitgerust te zijn. Daarnaast beschikt deze jas ook over een warm binnenjack in fleece. Hierdoor is de jas gemakkelijk aan te passen aan de weersomstandigheden. Het product is beschikbaar in 6 kleuren: night blue, electric blue, cucumber green voor jongens en brilliant blue, pink passion en clear red voor meisjes.

De KIDS HOODED ICECAMP JACKET: Dankzij kunstvezelvulling is dit jack met capuchon uiterst warm en tegelijkertijd ook winddicht, waterafstotend en licht. De beste uitrusting tijdens de winter! De schouders en de capuchon werden voorzien van een kunstvezelvlies, om een maximale warmte-isolatie te waarborgen. Deze jas is bijzonder onderhoudsvriendelijk en is beschikbaar in 4 heldere kleuren: electric blue, pink passion, clear red, black.

De KIDS BUMBLE BEE JACKET: Alle kinderen zullen meteen houden van deze ontzettend warme en comfortabele jas! Deze nieuwe jas met capuchon is gemaakt uit extreem warme fleece dat zich onderscheidt door zijn speciale textuur die lijkt op dierenvacht (lange en korte haartjes). Beschikbaar in vier kleuren: pink, electric blue, clear red, cucumber.

Voor meer informatie: https://www.jack-wolfskin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Jack Wolfskin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.