Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Duurzame Bielne eco-parka en Bielne broek van Lundhags

Duurzame Bielne eco-parka en Bielne broek van LundhagsBielne is een nieuwe parka die alle Lundhags weer-testen heeft doorstaan en is daarmee bestand tegen nat, winderig en koud weer. De jas maakt een minimale ecologische voetafdruk.

De parka is gemaakt van Lundhags’ eigen stof Polycotton Eco Oxford (gerecycled polyester en biologisch katoen) en gevuld met Primaloft®, een syntethisch alternatief voor dons. Tussen de buitenlaag en de vulling zit een drop liner om de vulling te beschermen tegen regen. De waxbehandeling biedt extra bescherming tegen de weerelementen. Een trekkoord in de taille zorgt voor een goede pasvorm en het afneembare imitatiebond aan de capuchon biedt extra warmte. Verkrijgbaar voor dames en heren in de kleuren Rush, Tea Green en Zwart. Consumentenadviesprijs: 350 euro

Naast de parka, heeft Lundhags ook een Bielne broek gemaakt. Met voorgevormde knieën, tweerichting ritsen, comfortabele pasvorm en hoge taille. Van hetzelfde duurzame eco-materiaal als de parka. Aan de binnenkant is de stof geborsteld en dus heerlijk zacht. Alleen heren. Kleuren Rush, Tea Green en Zwart. Consumentenadviesprijs: 150 euro.

Voor meer informatie: https://www.lundhags.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lundhags:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.