Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Gloednieuwe Gregory hiking-rugzakken bereiken de absolute top

Gloednieuwe Gregory hiking-rugzakken bereiken de absolute topGregory komt met de grootste collectie nieuwe rugzakken in z'n hele 35-jarige bestaan. Het voorjaar van 2014 staat volledig in het teken van deze hippe en handige jongens. We hebben de Z-collectie voor heren en J-collectie voor dames. Er zit er altijd eentje van (het juiste) formaat voor je bij - variërend van 23 tot 65 liter inhoud. Ideaal voor vele bestemmingen: van een dagje hiken tot een serieuze, meerdaagse tocht. En dat ook nog eens in fijne felle kleuren als Solar (donkergeel), Astral (fuchsia) en Moonrise (blauwpaars).

Lekker luchtig
Je neemt ze mee naar grote hoogten, en terwijl je dat doet, blijf jij lekker koel dankzij het ventilerende rugpaneel. Dit is een van de belangrijkste nieuwe features van deze rugzakkenlijn. Speciaal voor deze voorjaarscollectie werden de klassieke Z- en J-series voorzien van een volledig nieuw design. Ze stonden al bekend om hun lage gewicht en technisch sterke design, en zijn nu dus ook nog voorzien van ventilerende schouderbanden, rugpaneel en heupband.

Vederlicht
Dat lage gewicht is overigens nóg lager dan eerst. De lichtere, uiterst duurzame materialen, maken deze nieuwe uitvoeringen nog eens dertig procent minder zwaar dan de vorige generatie. Alle Z- en J-packs zijn voorzien van Gregory’s eigen CrossFlo™ Suspension. Hiermee past de rugzak automatisch zijn flexibiliteit en stijfheid aan op het gewicht van de lading die erin zit.

Features in deze rugzak
• grote opening aan de voorkant voor het hoofdvak;
• extra padding op de heupband voor nog meer comfort;
• geïntegreerde regenhoezen in dezelfde kleur als de rugzak (niet op de Z 25 en J 23);
• twee zakken voor waterflessen aan de zijkant;
• een voorvak met sluitclip;
• te verbergen beveiligde lussen voor bijvoorbeeld stokken;
• intern vak met ingang voor drankreservoir.

Voor meer informatie: https://www.gregorypacks.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Gregory:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.