Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Woolpower breidt kindercollectie voor de winter flink uit

Woolpower breidt kindercollectie voor de winter flink uitWoolpower is een Zweeds kledingmerk dat een compleet concept voert in onder - en bovenkleding. Voor komende winter breidt het merk onder andere haar kindercollectie flink uit met nieuwe kleuren en modellen.

Zo komen er veel nieuwe kleuren, onder andere voor de Crewneck 200, Zip Turtleneck 200, Full Zip Jacket, Vest 200, Long John 200, sock 200, sock 400, Balaclava 200, Mock Turtleneck 200. De succesvolle full zip jacket voor volwassenen heeft vanaf deze winter ook een versie voor kinderen. Deze dikkere trui met volledige rits heeft een opstaande kraag die dubbel gebreid is. Het rugpand is langer om koudebruggen tussen broek en jas te vermijden. En vanaf deze winter is de kindercollectie ook verkrijgbaar in maat 86 – 92 (2jaar), dus zijn de verkrijgbare maten: 2-4-6-8-9 jaar. De sokken van 19 t/m 35.

Naast een uitbreiding van de kindercollectie komen er ook nieuwe polswarmers in een warme 200 grams uitvoering en vilten inlegzolen voor warme voeten. Om alles goed te kunnen wassen komt Woolpower met een eigen ecologisch verantwoord wasmiddel voor wol producten. In flessen van 500 ml, goed voor 20 wasbeurten.

Woolpower is een technisch hoogstaand product dat is voortgekomen uit jaren van intensief onderzoek en ontwikkeling. De kleding wordt over de hele wereld gedragen; als werk- en vrijetijdskleding onder veeleisende omstandigheden, door gebruikers die hoge eisen stellen aan comfort, prestaties en veiligheid.

Wol bezit het unieke vermogen om vocht op te nemen en af te voeren, terwijl het tegelijkertijd ook in vochtige toestand warm blijft. Deze eigenschappen maken de stof bij uitstek geschikt voor de fabricage van warme onderkleding. Woolpower wordt vervaardigd van de fijnste merinowol die wordt gecombineerd met kunstvezels die de stof sterker maken. Met het oog op een optimaal draagcomfort en een goede pasvorm wordt de kleding naadloos rondgebreid in speciale breimachines.

De focus van Woolpower producten ligt op functionaliteit, met zo weinig mogelijk naden, gemaakt van zacht, soepel en elastisch materiaal dat bovendien geen onaangename lichaamsgeuren opneemt. Alle artikelen uit de Woolpower collectie kunnen in de wasmachine gewassen worden op 60°.

Voor meer informatie: https://www.woolpower.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Woolpower:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.