Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe gourmet-sets van Primus

Nieuwe gourmet-sets van PrimusHet Zweedse Primus heeft naast de bekende branders uiteraard ook de nodige pannensets. De Gourmet-serie wordt binnenkort uitgebreid met enkele interessante combinaties.

De bekendste combinatie uit de Gourmet-serie is waarschijnlijk het Super Gourmet set: twee roestvrijstalen sauspannen met aan de binnenkant gemarkeerde levels, afneembare grip en een plattere braadpan met opvouwbaar handvat. De nieuwe combinaties luisteren naar de namen Gourmet De Luxe, Gourmet II en Gourmet Mini.

Om met de kleinste te beginnen: deze bestaat uit een kleine 1,4 liter sauspan en een multifunctionele braadpan (zowel pan als deksel) met een doorsnede van 20cm en uiteraard de lichtgewicht handgreep. Deze set heeft een gewicht van 531 gram.

De iets uitgebreidere Gourmet II set bestaat uit twee sauspannen (1,7 en 2,1 liter), een lichtgeicht handgreep en een braadpan met aluminium bodem.

De De Luxe Set heeft daarnaast ook nog een grote 2,9 liter sauspan kan dus met recht De Luxe worden genoemd.

Uiteraard zijn alle sets voorzien van een handige net stuff zak.

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.