Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowe Alpine biedt speciale heuptas De Nijmeegse Vierdaagse

Lowe Alpine biedt speciale heuptas De Nijmeegse VierdaagseWie kent hem niet: De Nijmeegse Vierdaagse, het grootste wandelevenement van de wereld. Ieder jaar staan er weer 47.000 wandelaars te trappelen om vier dagen door Nijmegen en haar prachtige, bosrijke omgeving te wandelen. Speciaal voor de Nijmeegse Vierdaagse heeft Lowe Alpine nu de Nijmegen 6 ontwikkeld. Maar bij de Koningin onder de wandelevenementen hoeft het natuurlijk niet te blijven. Ook voor de Bloesemtocht of gewoon een lekkere dagwandeling over een Klompenpad is de Nijmegen zeer geschikt.

De Lowe Alpine Nijmegen 6 is een stabiele en comfortabele heuptas waarin je alle benodigdheden voor een dag wandelen mee kunt nemen. Eten, drinken, een extra jasje en eventueel een EHBO-setje. De tas is licht voorgevormd waardoor hij perfect om je lichaam zit. Het tasje klik je om je heupen en trek je eenvoudig strak met handige spanbanden. Zo blijft je rug vrij van transpiratie en worden de schouders niet belast.

De heuptas is gemaakt van een robuust materiaal, waardoor hij best wat gewicht kan hebben. De verschillende vakjes op de heupband, aan de achterkant en binnenin het vak bieden plaats aan kleinere spullen en alles wat je bij de hand wilt houden. Ook handig: wordt geleverd met twee bidons van ieder 500 ml.

Het grote hoofdvak biedt plaats voor de belangrijkste zaken, maar waardevolle spulletjes gaan in het geheime ritsvak aan de achterzijde. Een lus voor het bevestigen van een LED-lampje biedt extra veiligheid in de schemering, evenals de reflectiebiezen en een reflecterende print. Voor extra draagcomfort is het rugpaneel van foam met gaas voorzien, Dankzij de Hydroshiel coating is de heuptas bovendien water- en vuilafstotende coating.

De Lowe Alpine Nijmegen 6 is leverbaar in het zwart, azuurblauw, aubergine en rood en is de komende maanden exclusief bij Bever te koop.

De adviesverkoop prijs van de Nijmegen 6 is EURO 59,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.