Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Alle ruimte in de compacte Lowe Alpine Space Case beltpack

Alle ruimte in de compacte Lowe Alpine Space Case beltpackGa je op pad en wil je een tas waar al je spullen in passen, maar draag je liever geen rugzak? Dan is de vernieuwde Space Case beltpack van Lowe Alpine iets voor jou: een compacte heuptas die comfortabel draagt en volledig uitgerust is met praktische features.

Deze beltpack met een inhoud van 7 liter is speciaal ontworpen voor wandelaars en andere mensen die graag dagtrips maken en reizen en is gemaakt van duurzaam ripstop nylon. De heupband is comfortabel gepolsterd en ook de achterkant is voorzien van een zachte en toch stevige voering voor extra draaggemak en comfort. Alle zaken die je vaak nodig hebt wil je natuurlijk bij de hand houden en dat is geen probleem met deze heuptas. Met de flexibele gazen bidonhouders, een verstelbaar voorvak en de gemakkelijk toegankelijke heupriemzakken heb je veel extra opbergmogelijkheden.

Spullen die je veilig wilt meenemen, zoals je telefoon, pasjes en sleutels, bewaar je in de interne ‘security pocket’. Hierin zit ook een handige sleutelclip zodat je sleutels niet door de tas gaan zwerven. Trek erop uit zonder rugzak en ervaar het gemak van deze ruime en stabiele heuptas!

Adviesprijs EURO 39,95

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.