Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Uitgebreide Lowe Alpine Tensor-serie biedt model voor elke gelegenheid

Uitgebreide Lowe Alpine Tensor-serie biedt model voor elke gelegenheidDe Tensor-serie van Lowe Alpine bestaat uit een serie van 5 verschillende lichtgewicht rugzakken met een volume van 5 liter voor het kleinste model tot 23 liter voor het grootste model. Elk geschikt voor zowel sportieve activiteiten als dagelijks gebruik.

Lowe Alpine Tensor 5
De Tensor 5 is een kleine, lichtgewicht rugzak, ideaal voor zeer intensieve sporten zoals hardlopen, speedhiking en mountainbiken. Maar ook voor dagelijks gebruik, wanneer je weinig spulletje mee hoeft te nemen is deze rugzak ideaal. Net als op de andere modellen uit de serie is het aantal features tot een minimum beperkt, zonder op comfort in te leveren. Zo is de pack voorzien van een Air-Contour rugpand en zeer goed verstelbare schouderbanden. De Tensor 5 is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en weegt slecht 0,30 kilogram.

Lowe Alpine Tensor 10
Met evenveel features, maar het dubbele aan volume is de Tensor 10 net even iets geschikter voor mensen die iets meer uitrusting mee willen nemen. Je regenjack kan gemakkelijk in het stretch-vak aan de voorzijde worden opgeborgen, terwijl je drinkwaterzak zonder problemen in de pack zelf wordt opgeborgen. Dankzij het Robic 210D Shadow Ripstop is de pack niet alleen zeer slijtvast, maar tegelijkertijd toch zeer licht van gewicht. De Lowe Alpine Tensor 10 weegt 0,36 kilogram en is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lowe Alpine Tensor 15
Dankzij het gestroomlijnde ontwerp is deze tensor perfect geschikt voor tijdens het klimmen en klauteren. Met 15 liter biedt hij ruim voldoende ruimte voor je klimmateriaal, terwijl er nog genoeg ruimte overblijft voor een extra energiereep en je drinkwaterzak. Voor hen die op zoek zijn naar een comfortabele no-nonsense dagrugzak is de Tensor 15 ook de juiste keuze. De Tensor 15 weegt 0,46 kilogram en is net als de andere packs uit de serie verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Lowe Alpine Tensor 20
Het volume van 20 liter maakt dit lid van de Tensor-serie een uitstekende all-round dagrugzak voor hiking, klauteren, klimmen en zelfs skiën. Dankzij de compressiebanden is hij volledig comprimeerbaar en is stabiliteit tijdens het bewegen dus verzekerd. Een groot vak met rits biedt ruimte voor kaart of gids, terwijl de compressiebanden aan de zijkanten kunnen worden gebruikt om ski’s te fixeren. Het Robic 210D Shadow Ripstop materiaal is voorzien een speciale grid die scheuren tegengaat en zo zorgt voor extra slijtvastheid van de rugzak. De Tensor 20 weegt 0,59 kilogram en is ook in vier verschillende kleuren verkrijgbaar.

Lowe Alpine Tensor 23
De grootste pack uit de Tensor-serie heeft een volume van 23 liter en is met een gewicht van slechts 0,61 kilogram toch nog verrassend licht van gewicht. Voorzien van zowel compressiebanden als stretchvakken aan de zijkant kan hij voor een veelheid aan activiteiten worden gebruikt. Extra features als weggewerkte Tip Grippers voor de wandelstokken en een slimme ophangloop voor je fietsverlichting maken hem niet alleen geschikt voor de meeste actieve sporters, maar ook voor dagelijks gebruik van en naar het werk of opleiding. Net als de rest van de modellen uit de Tensor-serie is deze pack verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.