Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ether Light XT slaapmat van Sea to Summit voor zijslapers

Ether Light XT slaapmat van Sea to Summit voor zijslapersDe nieuwe Ether Light XT slaapmat van Sea to Summit is ideaal voor zijslapers. Dankzij de hoogte van de mat kun je wat verder wegzakken zonder de bodem te raken. De Air Sprung Cells in de slaapmat werken als een pocketmatras: de druk wordt optimaal verdeeld door de inventieve celstructuur. De slaapmat is daardoor zachter, stiller en erg comfortabel.

Dankzij het ultralichte gewicht van 350 gram is de Ether Light XT ideaal voor op pad. Het lage gewicht is te danken aan de grote luchtkamers: er zijn minder puntlassen nodig wat resulteert in minder materiaal. De lus-technologie in de puntlassen geeft meer ruimte in de boven- en onderzijde waardoor er een dikke slaapmat van 10 cm ontstaat met alle voordelen van dien.

De Thermolite-isolatie in de geïsoleerde versie van de Ether Light XT zorgt ervoor dat je lekker warm blijft ook als de mat op een koude ondergrond ligt. Bovendien heeft Sea to Summit een speciale versie voor vrouwen op de markt gebracht. Deze slaapmat is aangepast op de vrouwelijke vormen en heeft een dikkere Thermolite-isolatielaag zodat je de warmte nog beter vasthoudt. De Pillowlock voorkomt dat je kussen gaat schuiven als je je nog eens lekker omdraait.

Inventieve luchtpomp
De bewaarzak van de Ether Light XT blijkt een luchtpomp te zijn. Met deze slimme Airstream Pumpsack pomp je in no-time je slaapmat op. Om de slaapmat op te blazen en leeg te laten lopen heeft Sea to Summit een multifunctioneel ventiel ontwikkeld. Dit integreert een inlaatopening met een ventiel wat luchtuitstroom voorkomt voordat je het ventiel afsluit. Er zit ook een fijne afstelmogelijkheid op om de juiste hoeveelheid lucht te regelen.

Informatie
De Sea to Summit Ether Light XT slaapmat is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops in de maten Small (168 x 55 x 10 cm), Regular (183 x 55 x 10 cm) en Large (198 x 64 x 10 cm). De Regular heeft opgerold een afmeting van 19cm x 9 cm doorsnede en weegt 350 gram. Consumentenadviesprijs EURO 175 voor de reguliere slaapmat en EURO 209 voor de geïsoleerde versie.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.seatosummit.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sea to summit:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.