Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sea to Summit Telos TR2 2-persoonstent: ultralichte backbacktent met een wereld aan mogelijkheden

Sea to Summit Telos TR2 2-persoonstent: ultralichte backbacktent met een wereld aan mogelijkhedenDe nieuwe 2-persoonstent Telos TR2 van Sea to Summit is een ultralichte backpacktent gemaakt voor avontuurlijke trektochten. De ingenieurs van Sea to Summit hebben het tot hun missie gemaakt om een tent te ontwerpen die je eenvoudig opzet en vol zit met slimme functies. Met nadruk op ruimte, ventilatie en veelzijdigheid.

Tension Ridge technologie van Sea to Summit
Wat ruimte betreft: dankzij de Tension Ridge technologie van Sea to Summit creëer je extra hoogte in de tent. De technologie zorgt ervoor dat de tentstokken, dwars in het midden van de tent, onder spanning komen te staan en naar boven uitlopen. Deze constructie als noktent zorgt voor comfortabele bewegingsvrijheid en door de twee grote ingangen kun je steeds ongehinderd in de binnenruimte komen.

Ventilatie
Hoe kleiner een tent hoe meer condens je vaak hebt. Daar heb je dankzij het effectieve ventilatiesysteem van de Telos TR2 totaal geen last van. Damp ontsnapt snel via openingen aan de bovenkant waardoor het binnenklimaat erg aangenaam blijft. De waterdichte buitentent biedt bescherming tegen barre omstandigheden met veel wind en regen.

Veelzijdigheid
Je kunt de veelzijdige Telos TR2 op verschillende manieren opzetten. Regent het, dan zet je eerst de buitentent op en daarna de binnentent om deze droog te houden. Bij droog, warm weer zet je enkel de binnentent op en kijk je 's nachts door de mesh heen naar de sterren terwijl je geen last hebt van insecten.

Hang-out mode
Ideaal is ook de hang-out mode: met behulp van 2 wandelstokken of de hang-out pole set converteer je de buitentent in een handomdraai naar een half open shelter. Erg comfortabel als schaduwplek in de zon, als windscherm of bij een wolkbreuk. De Sea to Summit hang-out pole set is apart verkrijgbaar.

Light Bar
Ook de Light Bar zul je vaak gebruiken: de opbergzak van de tentstokken kan met twee drukknopjes bevestigd worden in de nok van de tent. Stop er een hoofdlamp in en je creëert een gezellige lamp met diffuus licht. Dankzij het FairShare Storage System van 3 opbergzakken kan het gewicht handig verdeeld worden over de rugzakken van jou en je trekkingmaatje. Na het opzetten veranderen de zakken in vakken voor het opbergen van spullen.

Snel opzetten
De kleurgecodeerde, ultrasterke DAC NSL-stokkenset en de Quick Connect Tent Feet zorgen ervoor dat je de tent in een mum van tijd opzet, afbreekt en omvormt. Kortom, de Telos TR2 is een formidabele backpacktent en gemaakt voor een lange levensduur met eersteklas materialen als YKK-ritsen, 7-serie aluminium hardware en PeU-gecoate buitentent.

Informatie
De Sea to Summit Telos TR2 2-persoonstent is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs EURO 669.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.seatosummit.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sea to summit:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.