Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Inklapbare Sea to Summit X-Mug met Cool Grip is cool en compact

Inklapbare Sea to Summit X-Mug met Cool Grip is cool en compactDe nieuwe X-Mug van Sea to Summit is om twee reden bijzonder: hij is inklapbaar en hij heeft Cool Grip. Om met het laatste te beginnen, de Cool Grip bestaat uit groeven die ervoor zorgen dat je de hitte niet door de beker heen voelt. Ideaal voor koffie en thee onderweg. Overigens, een smoothie blijf ook langer ijskoud in de beker dankzij de isolerende werking.

De mok vouwt dicht tot een platte disk van 15 mm dankzij het ingenieuze silicone vouwsysteem van Sea to Summit. De stijve rand houdt de beker stevig en gemakkelijk om uit te drinken. De X-Mug past in je rugzak, jaszak, koffer en in het dashboardkastje van je auto. Perfect voor kampeervakanties en actieve buitensportreizen.

X-Mug en de kleinere X-Tumbler
De Cool Grip X-Mug heeft een inhoud van 480 ml en is gemaakt van BPA-vrije voedselveilige silicone. De hittebestendige beker past ingevouwen perfect in andere X-serie producten. Hij kan ook gebruikt worden als maatbeker dankzij de maatvoeringen aan de binnenzijde van de beker.

De Cool Grip X-Tumbler is met een inhoud van 350 ml wat kleiner en ideaal voor een biertje, frisdrank, wijn of mixdrankje aan het eind van een lange wandeling. Of een kop hete bouillon.

Informatie
De Sea to Summit Cool Grip X-Mug (480 ml) en X-Tumbler (350ml) zijn verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs Cool Grip X-Mug EURO 16,95 en Cool Grip X-Tumbler EURO 14,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.seatosummit.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sea to summit:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.