Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Comfortabel in weer en wind met de Rainwear Essentials van The North Face

Comfortabel in weer en wind met de Rainwear Essentials van The North FaceThe North Face brengt de Apex Flex FUTURELIGHT en de Dryzzle FUTURELIGHT terug binnen de Rainwear Essentials-collectie. Deze duurzame, milieubewuste jassen zijn gemaakt voor de moderne avonturier en uitgerust met een innovatieve ademende, waterdichte technologie, zodat niets je nog tegenhoudt om de wereld te ontdekken.

Het FUTURELIGHT-materiaal is gemaakt van een ultradun nano-membraan dat een luchtstroom creëert en tegelijkertijd water buitenhoudt, waardoor de jas betere ventilatie biedt zonder dat hij je lichaam minder goed beschermt. Blijf langer op pad met de drielaagse bescherming met gesealde naden die helpt om je lichaamstemperatuur te reguleren - hoe snel of langzaam je ook beweegt.

De Dryzzle FUTURELIGHT heeft stijl met kleurpatronen als Burnt Olive Green en Misty Jade. De jas heeft een vaste, verstelbare capuchon, verstelbare Velcro®-manchetten en een stormflap met drukknoopsluiting om lichaamswarmte binnen te houden en wind en regen te weren.

De nieuwe seizoenskleuren van de Apex Flex FUTURELIGHT zijn, onder andere, Monterey Blue en Dark Grey Heather. De jas heeft gesealde naden, voorop aan de binnenkant een stormflap met rits, en is gemaakt van een zacht, comfortabel en licht elastisch materiaal. Daardoor zit de jas de hele dag lekker.

De Rainwear Essentials-collectie is nu verkrijgbaar op www.thenorthface.nl en in geselecteerde?winkels van The North Face.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.thenorthface.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot The North Face:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.