Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe sportieve, vrouwelijke damesschoenen Bari Low van Grisport

Nieuwe sportieve, vrouwelijke damesschoenen Bari Low van GrisportDe nieuwe damesschoenen Bari Low van Grisport zijn dan een uitstekende keuze. Die lopen zo lekker dat je ze het liefst elke dag draagt, en waarom ook niet? Het is een sportieve, vrouwelijke schoen die goed combineert met je dagelijkse outfit. Voor stedentrips, bos- en strandwandelingen in eigen land is de Grisport Bari Low een ideale schoen.

Hij biedt een uitstekende demping en zorgt voor een goede afwikkeling van de voet. Het bovenwerk van nubuck kwaliteitsleer is stevig en geeft je voet rondom veel steun.

De Vibram Lady zool is speciaal ontworpen voor dames en heeft veel grip op zowel droge als natte ondergrond. Handig en hygiënisch zijn de losse, antibacteriële inlegzolen die je na het wandelen uit de schoen haalt om te ventileren. De stabiele Bari Low heeft een mooie afwerking, de leest is speciaal ontworpen voor de damesvoet en heeft een slank design. Rond de enkels is de schoen zacht gepolsterd voor extra comfort.

De schoen ademt uitstekend dankzij het waterdichte en ademende Spo-Tex membraan dat tussen de verschillende lagen is verwerkt. Verder is hij voorzien van het R-system, een sterke, van nylon gemaakte brug tussen hak en voorvoet, die zorgt voor maximale stabiliteit.

Informatie
De Grisport Bari Low dameswandelschoen is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en -webshops in de kleuren Bruin en Blauw. Consumentenadviesprijs EURO 119,95. Er is ook een hogere versie verkrijgbaar: Grisport Bari Mid, EURO 139,95.

Voor meer informatie: https://www.grisport.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Grisport:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.