Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Grisport Sutherland, de nieuwe outdoorlaars die loopt als de beste wandelschoen

Grisport Sutherland, de nieuwe outdoorlaars die loopt als de beste wandelschoenHeb je ook zo'n hekel aan koude voeten bij het uitlaten van je hond of als je even snel op pad gaat voor een boodschap? De Sutherland outdoorlaarzen van Grisport zijn dan ideaal: je trekt ze snel aan dankzij de fijne instap en soepele ritssluiting. Ze bieden een uitstekend loopcomfort en houden je voeten droog en heerlijk warm, waar je ook gaat. Of je nu kort of juist heel lang gaat wandelen.

Steeds meer wandelaars kiezen in de winter voor dit soort wandellaarzen. De nieuwe Sutherland outdoorlaars ziet er prachtig uit en loopt als de beste wandelschoen. Hij biedt veel demping, grip en ondersteuning zodat het een laars is voor iedere dag. En niet te vergeten: je trotseert er ieder bui mee.

De laarzen zijn optimaal ademend dankzij het Spo-Tex membraan dat tussen de verschillende lagen van de laars is verwerkt. De PU-tussenzool geeft een optimale demping en de Vibram zool zorgt voor een perfecte grip en controle op de ondergrond. De upper is van gevet leer en su├Ęde. Dankzij de zachte voering blijven je voeten lekker warm: ideaal voor een wandeling door het bos, weiland of langs de zee, maar ook dagelijks rondom het huis.

Heel Holland Wandelt
Grisport maakt niet alleen uitstekende wandelschoenen, ze vindt het ook belangrijk om wandelaars te inspireren en informeren. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment regent het pijpenstelen: welkom in de herfst. Met de campagne Heel Holland Wandelt geeft ze tips en deelt ze kennis over wandelschoenen. Meer informatie vind je op www.grisport.nl/heel-holland-wandelt.

Informatie
De Grisport Sutherland outdoorlaars is geschikt voor dames en heren en verkrijgbaar in de maten 36 t/m 47, in de kleuren Brown en Chestnut. Consumentenadviesprijs EURO 149,95.

Voor meer informatie: https://www.grisport.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Grisport:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.