Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Tampa uit Grisport Premium collectie houdt je voeten langer fit

Tampa uit Grisport Premium collectie houdt je voeten langer fitOmmetjes, wandelevenementen, wandelvakanties: volkssport nummer 1 is niet meer weg te denken uit ons leven. Gun jezelf daarbij het beste en laat je deskundig adviseren als je van plan bent om nieuwe wandelschoenen aan te schaffen. Met de juiste schoenen blijven je voeten langer fit en kun je meer genieten van de omgeving tijdens je wandeling.

Premiumcollectie van Grisport
Ga voor advies naar de winkel en test daar de nieuwe Grisport Tampa. Deze wandelschoen uit de Premiumcollectie van Grisport bezit uitmuntende eigenschappen in comfort, demping, grip, vochtregulatie en afwikkeling. Er is een middelhoge versie Tampa Mid en een lagere versie Tampa Low.

Waterdicht en optimaal ademend
De wandelschoenen hebben een upper van zacht en soepel hydro-leer en zijn voorzien van een waterproof membraan dat ervoor zorgt dat de schoenen waterdicht zijn en toch optimaal ademen. Dankzij de polstering rond de enkel en onder de tong zijn de schoenen op de juiste plaatsen zacht en soepel. De luxe inlegzool is voorzien van een toplaag met antislipstructuur waardoor je sok niet schuift in de schoen en zo extra goed om je voet blijft zitten.

Stabilisator in het bovenwerk
De wandelschoenen bieden extra versteviging in de pasvorm dankzij de ingenieuze Tie Rod die werkt als een stabilisator in het bovenwerk. Je trekt ze snel en gemakkelijk aan dankzij het soepele vetersysteem: je bent dus zo vertrokken. De demping is formidabel, de zool heeft een schokabsorberende tussenlaag en beschikt over het R-systeem voor maximale stabiliteit in de zool.

Vibram zool
De Vibram zool biedt extra grip op bospaden, graveltracks en asfalt, zowel bij regen als zonneschijn. Hij heeft een zelfreinigend vermogen zodat het profiel schoon blijft en een goede grip gewaarborgd is. De neus en hiel zijn extra verstevigd voor slijtvastheid. De Tampa Mid en Tampa Low zijn beide voor dames en heren.

Lage of middelhoge wandelschoenen?
Lage wandelschoenen zijn het meest geschikt voor wandelingen over verhard of licht onverhard terrein. Ze zorgen voor veel bewegingsruimte, maar bieden minder steun bij zijwaartse bewegingen op ongelijke ondergronden. Daarentegen zijn ze licht in gewicht en erg comfortabel. Wandelschoenen met een middelhoge schacht zijn het meest geschikt voor heuvelachtige gebieden en onverhard terrein. De hogere schacht biedt stabiliteit aan je enkels en de zolen zorgen voor een optimale demping.

Informatie
De Tampa wandelschoenen uit de Premium collectie van Grisport zijn verkrijgbaar bij Grisport verkooppunten. Adviesprijs Tampa Mid EURO 159,95, Tampa Low EURO 149,95. Beide verkrijgbaar in de kleuren Beige, Black, Blue, Brown.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.grisport.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Grisport:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.