Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Haglofs Skuta Hood Fleecevest, de ideale midlayer voor al je outdoor-activiteiten

Haglofs Skuta Hood Fleecevest, de ideale midlayer voor al je outdoor-activiteitenKortgezegd is een midlayer de kledinglaag tussen je ondergoed en je jas. Zo is de nieuwe Haglöfs Skuta Hood het perfecte tussenlaagse fleecevest voor al je outdoor-avonturen. Je kunt hem als isolerende midlayer dragen die de warmte vasthoudt, maar ook op zichzelf als het buiten wat aangenamer is. De opstaande kraag en capuchon geven extra warmtecomfort.

Fleece is het ideale materiaal voor een midlayer omdat het veel lucht vasthoudt. Je lichaam verwarmt deze lucht waardoor er een perfect isolerende laag ontstaat. Het Skuta fleecevest is gemaakt van een polyestermix met uitstekende vocht- en temperatuurregulerende eigenschappen.

De elastische capuchon sluit mooi aan rond je gezicht en biedt bescherming tegen flinke wind. Het vest is uitgerust met twee zakken met ritssluiting voor koude handen of kleine benodigdheden onderweg. De Skuta Hood is perfect om te wandelen, maar veelzijdig genoeg voor allerlei andere buitenactiviteiten zoals skiën en snowboarden.

Informatie
Het Haglöfs Skuta Hood Fleecevest verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering bij outdoorwinkels en webshops. In meerdere kleuren. Consumentenadviesprijs EURO 99,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.haglofs.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Haglöfs:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.