Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Technische hoodie voor intensieve outdooractiviteiten

Technische hoodie voor intensieve outdooractiviteitenDe L.I.M Mid Comp Hood van Haglöfs is een sneldrogend en stretchy fleecevest voor intensieve outdooractiviteiten. Hij is gemaakt van materiaal met hoog ademend vermogen en snel transpiratievocht-transport. Ideaal voor trekking, trailrunning, speedhiking, wandelen en alpine tochten.

L.I.M.: Less is more
De technische hoodie is glad aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. Hij is gemaakt van lichtgewicht 4-way Pontetorto Tecnostretch-fleece dat perfect aansluit op het lijf en veel bewegingsvrijheid geeft. Bluesign Approved. L.I.M. staat voor Less is more en dat vind je helemaal terug in dit vest. Dankzij het minimalistische design is het uiterst packable en lichter dan je ooit zou verwachten. Met zijn sportieve, slanke snit is de L.I.M Mid Comp Hood gemakkelijk te combineren.

Strategische tussenlaag
Je draagt de hoodie zelfstandig, maar je kunt het ook als een strategische tussenlaag gebruiken. Hij is voorzien van een goed passende capuchon en duimgaten op de manchetten. Excellent afgewerkt met platte naden die irritatie tijdens het sporten tegengaan. Verder heeft het vest een borstzak met rits voor kleinere items die je bij de hand wilt houden. De rits bij de kin is afgedekt voor meer comfort. Reflecterende accenten zorgen voor extra veiligheid.

Informatie
De Haglöfs L.I.M Mid Comp Hood is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. In een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs EURO 150.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.haglofs.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Haglöfs:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.