Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

MyFirstAidKit.eu met Care Plus

MyFirstAidKit.eu met Care PlusWat hebben een vakantie op een Nederlandse camping, een rondreis door Thailand en bergbeklimmen in de Himalaya met elkaar gemeen? Iets waar je liever niet aan denkt als je even lekker weg bent: er kan altijd een ongeluk gebeuren. Een schaafwond, blaar, ontsteking, infectie; niet alleen de situatie, maar ook de locatie bepaalt de aanpak.

Daarom heeft Tropenzorg het aanbod Care Plus® First Aid Kits aangepast en ingedeeld in drie categorieën: Home & Holiday, World & Travel en Outdoor & Sport. Deze nieuwe serie First Aid Kits is samengesteld door reisdokter Ronald Hulsebosch, speciaal voor iedereen die op reis gaat én voor wie lekker thuis blijft. Welke kit het beste bij jou past? Doe de test op www.myfirstaidkit.eu voor een persoonlijk advies.

Gezond op vakantie en thuis
Dankzij het nieuwe assortiment Care Plus® First Aid Kits heb je altijd en overal de juiste EHBO set bij de hand. Heb je thuis of op vakantie vaak voldoende aan een set uit de Home & Holiday serie, afhankelijk van je vakantiebestemming kan een meer uitgebreide World & Travel set onmisbaar zijn. In warme en vochtige klimaten kunnen wondjes sneller ontsteken. Ook zijn de medische voorzieningen niet overal zoals thuis. Gebrek aan steriele naalden en andere medische hulpmiddelen verhogen de kans op infectie met hepatitis-B of zelfs AIDS. Alle World & Travel kits bevatten steriele naalden en andere steriele medische middelen. Voor actieve water- en buitensporters is er een aparte First Aid Kit; de Outdoor & Sport kit, een basisset in een waterdichte verpakking.

Met De Reisdokter op reis
De Care Plus® First Aid Kits zijn samengesteld door `De Reisdokter´Ronald Hulsebosch. Hij is tevens de schrijver van de viertalige Care Plus® First Aid Guide. Een boekje vol kennis en ervaring op het gebied van veel voorkomende ongelukken. De First Aid Guide maakt onderdeel uit van alle First Aid Kits, behalve de basis kit uit het Home & Holiday segment. Dokter Hulsebosch heeft als huisarts en expeditiebegeleider veel ervaring met ongelukken op reis en is zeer te spreken over de samenwerking met Tropenzorg: “Het valt me op dat veel reizigers de gezondheidsrisico´s verkeerd inschatten, soms is men overdreven angstig, maar vaker ten onrechte onbezorgd. Hier wil ik iets aan doen. De Care Plus® First Aid Kits bieden een product op maat, zodat je goed voorbereid op reis gaat!”

My First Aid Kit
Welke kit het beste bij je past weet je dankzij een persoonlijk advies van dokter Hulsebosch op basis van de test op www.myfirstaidkit.eu. Hier krijg je ook meteen een overzicht van de dichtstbijzijnde verkooppunten. De Home & Holiday kits zijn EHBO sets voor tijdens de vakantie, thuis of voor in de auto. Het assortiment bestaat uit Basic, Compact, Emergency en Family. Ga je naar een land waar de medische voorzieningen te wensen overlaten, dan wordt het meenemen van één van de World & Travel kit geadviseerd: Sterile, Sterile Medical Equipment of Professional. Voor outdoor sporters is er de waterdichte Outdoor & Sport kit. De kits zijn trouwens ruim genoeg om je eigen medicijnen aan toe te voegen. Nog een tip van Tropenzorg: als je de set met steriele medische middelen (gelukkig) niet nodig hebt gehad, kun je de locale bevolking helpen door het pakket bij een medische hulppost achter te laten. Ze staan daar vaak te springen om materiaal!

Over Tropenzorg
Tropenzorg is al sinds 1992 dé specialist op het gebied van gezond en veilig reizen. De uitgebreide serie producten beschermt je als reiziger tegen o.a. de zon, stekende insecten, slechte hygiënische omstandigheden en vervuild drinkwater. Tropenzorg is er niet alleen voor wie verre, tropische reizen maakt. Ook voor de vakantieganger in Europa of gewoon thuis in Nederland zijn diverse producten zeer nuttig en soms zelfs onmisbaar. Op www.tropenzorg.nl vind je meer informatie over Tropenzorg, het assortiment en reis- en gezondheidsadviezen, zoals up-to-date informatie over heersende ziektes in het buitenland.

Voor meer informatie: https://www.careplus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Care Plus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.