Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Black Diamond 3-Watt Apollo LED Lantaarn

Black Diamond 3-Watt Apollo LED LantaarnOp basis van de jaren lange ervaring van de ontwikkeling en fabricagevan top-end hoofdlampen heeft Black Diamond de Apollo lantaarn ontwikkeld. De Apollo gebruikt een LED-lamp welke geplaatst is in een transparante, krasvaste en telescopische behuizing. Hij is compatible met het NRG accu-systeem, waardoor hij ook gemakkelijk opgeladen kan worden.

De 3 Watt LED (50 lumen) kan een cirkel van ongeveer tien meter verlichten in de helderste stand. De helderhei van het licht kan echter geregeld worden, waardoor dimmen zeer makkelijk is. Hierdoor kan er altijd een gepaste lichtsterkte gevonden worden, voor bijvoorbeeld het lezen van de kaart of het lezen van een boek.

Dankzij de twee reflectors in de behuizing kan er volledig rondom verlicht worden, zelfs onder de lamp zelf als deze boven de grond wordt gehangen. De LED brandt tot ongeveer 60 uur met 4 AA batterijen, maar kan dus ook gebruikt worden met een los verkrijgbare NRG-accu. Deze kan direct in de lantaarn opgeladen worden door de lamp aan het stopcontact aan te sluiten. Een kleine LED-indicator geeft de status van de batterijen of accu aan.

De Apollo kan zowel worden opgehangen als worden neergezet. De driepoots-lantaarn reikt tot 24 centimeter boven de grond als hij volledig is uitgeschoven, maar neemt nog geen 13 centimeeter aan lengte in beslag als hij volledig is ingeschoven. De lantaarn kan aan een metalen ring worden opgehangen, welke aan de bovenkant is bevestigd.

De Apollo weegt 220 gram zonder batterijen en 320 gram inclusief batterijen.

Voor meer informatie: https://www.blackdiamondequipment.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Black Diamond:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.