Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe hoofdlampen van Black Diamond

Nieuwe hoofdlampen van Black DiamondBlack Diamond blijft haar hoofdlampen vernieuwen en verbeteren. Nieuwste voorbeelden zijn de vernieuwde Gizmo en de nieuwe Wiz. De Gizmo is een veelzijdige hoofdlamp die gemakkelijk is te dimmen, de Wiz een hoofdlamp die speciaal voor kinderen is ontwikkeld.

Black Diamond Gizmo Headlamp
Nu met 24 lumens en een nieuw slank ontwerp, heeft de nieuwe Gizmo 3 SinglePower LEDs en werkt hij op 2 AAA batterijen. Met een bereik van 25 meter is de Gizmo een veelzijdige, compacte en handsfree lamp die gemakkelijk is te dimmen en tot wel 100 branduren licht geeft. De Gizmo weegt 34 gram zonder de batterijen en 58 gram met de batterijen. Hij is verkrijgbaar in de kleuren Lava, Lime Green en Lunar Gray. Adviesverkoopprijs is Euro 19,99.

Black Diamond Wiz Headlamp
De Black Diamond Wiz is aan vriendelijk geprijsde kinderhoofdlamp met 2 SinglePower LEDs. De 2 AAA batterijen worden aan de voorkant gedragen in dit ontwerp. De schroefsluiting van de lamp is kindvriendelijk (CP SIA gecertificeerd) en de elastische strap is voorzien van veiligheidsbreeksysteem. Bovendien schakelt de Wiz zichzelf na 2 uur automatisch uit voor het geval dat hij per ongeluk aan is laten staan, om zo batterijverbruik te voorkomen. Met 120 uur brandtijd blijft er echter genoeg tijd over om in het donker te spelen. De Black Diamond Wiz hoofdlamp weegt 32 gram zonder batterijen en 56 gram met batterijen. Hij is verkrijgbaar in de kleuren Electric Blue en Electric Pink en heeft een adviesverkoopprijs van Euro 17,99.

Voor meer informatie: https://www.blackdiamondequipment.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Black Diamond:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.