Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Aergon by Leki: de greep van de toekomst

Aergon by Leki: de greep van de toekomstVoor zomer 2009 verlaat Leki de oude, bekende wegen op het gebied van trekkingstokken. Met de futuristische Aergon greep heeft Leki opnieuw een nieuwe en geniale ontwikkeling in handen. De nieuwe Aergon greep biedt een uitstekende ondersteuning en optimaal comfort!

Leki heeft de Aergon greep ontwikkeld in samenwerking met ervaren en professionele bergsportliefhebbers. Een van de opvallende kenmerken van de Aergon greep is de nieuwe 'Biotec' 2-Schalen-Hohlraum Technologie, die zorgt voor een licht gewicht. Het ergonomische, grotere steunvlak met geïntergreerde Grip Zone zorgt voor variabele greepmogelijkheden en een uitstekende ondersteuning. Het gebruikte thermomateriaal zorgt voor een optimaal comfort.

In de nieuwe Aergon greep heeft Leki tevens een correctiezone geïntegreerd. Dit zorgt voor een minimale pakmaat, wat ideaal is bij transport en wat tevens gevaarlijke situaties kan voorkomen. Daarnaast ondersteunt de correctiezone de natuurlijke, ontspannen positie van de gewrichten in de hand, zodat stoten opgevangen worden. De lus is door de 'Lock Security' functie individueel instelbaar. Wanneer de lus naar boven wordt getrokken, klapt het mechanisme uit en wordt de lus automatisch verlengd. Wordt de lus naar beneden getrokken, dan biedt de lus ondersteuning en blijft de ingestelde lengte behouden.

In de nieuwe Trekking-collectie van Leki zijn elf modellen, waarvan drie gemaakt van carbon, uitgerust met de nieuwe Aergon greep.

Voor meer informatie: https://www.leki.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot LEKI:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.