Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe bergschoen van Hanwag: Sirius GTX

Nieuwe bergschoen van Hanwag: Sirius GTXHet Beierse Hanwag heeft samen met bevriende berggidsen een nieuwe stijgijzervaste bergschoen ontwikkeld: de Sirius GTX. Belangrijkste eigenschap: stabiliteit. Zeker mensen die veel en vaak in de bergen lopen zullen dit werkpaard weten te waarderen: van zware bergwandelingen tot ijsklimmen.

De Sirius GTX is een waterdichte en stabiele bergschoen met een erg stijve zool. Met een gewicht van onder de kilo is deze stijgijzervaste schoen licht genoeg voor zware bergwandelingen met klimpassages. Hij valt echter vooral op door de betrouwbaarheid en stabiliteit. Hwanwag maakt de Sirius GTX uit robuust Europees bergrunderleer. Een dikke stootrand zorgt voor bescherming, terwijl de warme en waterdichte Gore-Tex Duratherm isolatie voor comfort zorgt. De zool is gemaakt van Vibram.

DE schoen laat zich gemakkelijk strikken dankzij het soepele Ghilly-vetersysteemmet klemhaken, waarbij onder en bovenzijde onafhankelijk strak kunnen worden getrokken. Lussen bovenop zorgen dat de schoen ook goed is aan te trekken met handschoenen aan.

Er is ook een dames-uitvoering uiteraard: de Sirius Lady GTX. Het heren-model is verkrijgbaar in de maten 6-13, het dames-model in dematen 3,5-9.

Voor meer informatie: https://www.hanwag.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Hanwag:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.