Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

IF design award voor Contigo Aria

IF design award voor Contigo AriaMet de Contigo Aria thermische drinkbeker heeft Kambukka haar eerste grote Europese award te pakken. Het jonge Limburgse bedrijf Kambukka is de exclusieve verdeler van hervulbare drinkflessen en thermische bekers voor de regio EMEA (Europa, Midden Oosten en Afrika) van het nieuwe Amerikaanse merk Contigo.

De Contigo Aria is een unieke drinkbeker met veel hoogstaande design features. De IF organisatie krijgt dagelijks nieuwe en unieke producten onder de ogen. Het is dan ook een hele eer en een mooie erkenning voor een nieuwe speler als Contigo, om dadelijk beloond te worden met haar prachtig gamma drinkbekers. Het unieke aan de Contigo Aria is dat bovenop het Autoseal systeem de thermos van een extra vergrendeling voorzien werd die volledig in de Autoseal drukknop geïntegreerd werd. Gebruikers kunnen met 1 hand drinken door op de knop te duwen. Na het drinken kan men met 1 hand de knop naar beneden schuiven en de beker is 100% vergrendeld. Dit maakt het product helemaal lekvrij en mors vrij. Het gebruik van top materialen en het vernuftige systeem heeft de internationale jury duidelijk bekoord waardoor we met de IF design Award bekroond werden in de categorie vrije tijd en lifestyle.

Contigo is in Belgi├ź reeds verkrijgbaar bij de betere sport winkels, kinderwinkels en huishoud specialisten. Vanaf 2011 zal ook de Belgische keten AS Adventure de productlijn opnemen in haar winkels.

Voor meer informatie: https://www.mycontigo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Contigo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.