Home » Materialen » Materiaal-besprekingen

Care Plus CareTex Gear Caretex zip-off broek

Ingezonden door: Wendy Verheul
Gepubliceerd op: 06-11-2007, 08:02

Care Plus CareTex Gear Caretex zip-off broek

Tijdens mijn wandeling in de omgeving van de pica de estats in Spanje heb ik tijdens de drie daagse wandeling voor het eerst elke dag gewandeld in mijn caretex afritsbroek van Care plus.

Waterafstotend en muggenproof

Prettig aan deze broek heb ik ervaren dat hij comfortabel zit en door de speciaal geweven stof geen muggen doorlaat dit is prettig wanneer je vlak bij water zit en er dus meestal muggen aanwezig zijn. Over water gesproken.. De broek is zeer waterafstotend. Waterdruppels die op de broek komen blijven er opliggen en trekken niet in de stof.

Ritsen in de broekspijpen

Wanneer je snel de broekpijpen er aan of af wilt ritsen zit er in de broekspijpen een rits (die overigs netjes is weggewerkt!) vanaf de onderkant van de broek tot ongeveer kniehoogte zodat je makkelijk de broekspijpen aan of uit kan doen over je schoenen heen.

Prettig materiaal, zowel bij warmte als bij kou

Overdag tijdens het wandelen zat de broek net zo prettig als ’s avonds als de zon weg was en het een stuk frisser was ( een verschil van een kleine 30 graden!) dit geeft voor mij wel aan dat de stof van de broek wat steviger is dan een reguliere afritbroek niet van invloed is overdag dat de broek te warm zou kunnen zijn.

UV-werend

Iedereen weet dat het is belangrijk om je lichaam te beschermen tegen de zon. De stof van de broek is dan ook UV werend en heeft een UPF 50+.

Geen negatieve punten

Een negatief punt kan ik tot nu toe niet aangeven over de broek.

Meer informatie?

Voor meer informatie: https://www.careplus.eu/

Andere recente materiaal-besprekingen met betrekking tot dit merk:

Andere recente materiaal-besprekingen van dezelfde productgroep: