Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Berghaus Faroe WINDSTOPPER softshell voor multifunctioneel gebruik

Berghaus Faroe WINDSTOPPER softshell voor multifunctioneel gebruikMeer en meer zie je onderscheid in specifieke zomer- en winterproducten. Zo ook bij Berghaus. Daar waar nog niet zo heel lang geleden producten zowel 's winters als 's zomers verkrijgbaar waren, is er vandaag de dag een steeds duidelijker ander aanbod voor de verschillende seizoenen. Nieuw voor de zomer van 2011 is de Faroe WINDSTOPPER® softshell, een multifunctioneel jack voor de actieve buitensporter.

Perfect voor de wat koele en winderige dagen komt dit jack prima tot haar recht. Voorzien van een waterafstotende finish houdt deze lichtgewicht softshell een lichte regenbui van het lijf en is tevens winddicht. De body is gemaakt van polyester, wat comfortabel aanvoelt. De zijpanelen zijn van een 4-weg stretch nylon/elastan combinatie gemaakt en biedt de mogelijkheid tot “ademen”, precies op de plek waar dat gewenst is.

Andere features van deze nieuwe softshell zijn het verstelbare aansnoerkoord in de zoom, twee steekzakken met rits die genoeg ruimte bieden voor kaarten en ander klein materiaal en elastische manchetten aan de mouwen.

De Berghaus Faroe WINDSTOPPER softshell is Verkrijgbaar in zowel een heren- als damesuitvoering bij de betere outdoorwinkel en heeft een adviesverkoopprijs van EURO 139,95.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.