Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Civetta Jacket, nieuw 3 laags GORE-TEX Pro van Berghaus

Civetta Jacket, nieuw 3 laags GORE-TEX Pro van BerghausMet de winter van 2012 voor de boeg presenteert Berghaus het nieuwe 3 laags GORE-TEX Pro jack Civetta. Simpel van opzet, zonder opsmuk zoals je gewend bent van Berghaus. Met een strak gesneden esthetisch ontwerp is de Civetta met alle essentiële features uitgerust. Het maakt het jack geschikt voor alpine-gebruik door het jaar heen.

De buitenstof van het jack is gemaakt van 100% nylon micro ripstop, afgezet met een glad geweven nylon. Het jack weegt slechts 460 gram en heeft een technische (lees: slanke) pasvorm en is voorzien van een duurzame waterbestendige coating.

Het Civetta jacket is voorzien van een vaste, verstelbare capuchon, die ook geschikt is voor helmgebruik en 2-weg YKK Aquaguard® ritsen voor extra ventilatie. Ook de frontrits is gemaakt van een 2-weg YKK AquaGuard®. Verder heeft het jack twee steekzakken met dezelfde YKK Aquaguard® ritsen en een binnenzak met rits. Daarnaast dubbele zoomafstelling met verdekte koordvergrendeling voor het aanpassen van de pasvorm.

Verkrijgbaar bij de betere outdoorwinkel in een uitvoering voor heren. Het Berghaus Civetta Jacket heeft een adviesverkoopprijs van EURO 349,95.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.