Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Berghaus Skyline, lichtgewicht water- en winddicht jack

Berghaus Skyline, lichtgewicht water- en winddicht jackNieuw in de range bij Berghaus voor zomer 2011 is het Skyline jack. Vandaag de dag is het gewicht van een jack erg belangrijk. Daar zijn ze bij Berghaus in geslaagd met dit modieuze functionele zomerjack met een gewicht van slechts 388 gram.

AQ, de eigen coating van Berghaus die er voor zorgt dat het jack wind- en waterdicht blijft, is uitgevoerd met een speciale protectieprint aan de binnenzijde van het jack, zodat het prettig dragen is op de huid ook bij wat hogere temperaturen. Het hogere ademende vermogen van het jack komt goed tot zijn recht bij inspanning en geeft daarom extra comfort.

Al met al een allround jack voor de zomer voor de sportieve buitensporter. Of het nu gaat om een boswandeling, fietstocht of gewoon het dagelijkse woon-/werkverkeer het Skyline jack staat zijn/haar mannetje.

Het Skyline jack is voorzien van de volgende features:
- volume capuchon is te verstellen
- twee steekzakken met rits
- achterzijde jack is wat langer
- aansnoerkoord in de zoom
- waterafstotende finish

Verkrijgbaar bij de betere outdoorwinkel in zowel een heren- als damesuitvoering in diverse kleuren. Adviesverkoopprijs EURO 139,95.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.