Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Stijlvol op reis met de Deuter Relay

Stijlvol op reis met de Deuter RelayVoor autovakanties, vliegtuigreizen, campertochten of een weekend weg is het meestal niet nodig bagage in een rugzak mee te torsen. Sterker: een reistas kan dan wel eens handiger zijn. Er is meer ruimte voor spullen en alles kan overzichtelijk worden ingepakt. Gelukkig vervaardigt rugzakkenexpert Deuter niet alleen de beste rugzakken. De fabrikant maakt ook hoogwaardige reistassen, voorzien van de allernieuwste materialen en technieken.

Stijlvol uiterlijk
Geen eindeloos gegraaf meer naar dat ene zwembroekje dat om de een of andere duistere reden altijd op een onmogelijke plek in je rugzak zit. In de reistassen van Deuter pak je hem simpelweg van de stapel. Met de Relay duffels ben je niet alleen verzekerd van de bekende Deuter kwaliteit en functionaliteit, maar ook van een stijlvol uiterlijk. Deze serie bestaat uit drie ruime reistassen in frisse, trendy tinten. Het duurzame materiaal waarvan de tassen zijn gemaakt is vuilafstotend.

Optimaal voorbereid
De Relay reistassen zijn er in drie inhoudsmaten, te weten 40, 60 en 80 liter. √Čen ding is zeker: met een Relay duffel ben je optimaal voorbereid op elke reis of sportactiviteit. Alle drie beschikken ze over een grote hoofdopening, een afsluitbaar hoofdvak met rits, netvakken binnenin, twee souffl√©tassen aan de lange zijde, twee grote zijvakken voor schoenen of vuile was, een zacht beklede, verstelbare en afneembare schouderriem en een stabiele PU-verstevigde bodem.

Fixeerpunt
Bang zijn dat Jan en alleman zomaar in je tas kan komen, is niet nodig. De afsluitbare ritssluiting met een fixeerpunt voor het slot aan de pakzak, zorgt ervoor dat spullen veilig en beschermd kunnen worden opgeborgen. Tot slot zijn de Relay tassen makkelijk in- en uit te laden door de robuuste handgrepen aan de uiteinden.

Voor meer informatie: https://www.deuter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Deuter:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.