Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Deuter AC Lite collectie

Deuter AC Lite collectieDe kracht van Deuter zit hem niet alleen in het voortdurende verlangen naar innovatie, maar vooral in de mensen die voor de vermaarde rugzakkenfabrikant werken. Stuk voor stuk zijn het fanatieke outdoorliefhebbers die uit ervaring weten wat alpinisten, bergbeklimmers, wandelaars en mountainbikers echt nodig hebben om hun sport zo goed mogelijk te kunnen beoefenen. De nieuwste AC Lite collectie, is de droom van iedere buitensporter.

Compact en toch ruim
Alleen al de smaakvolle monochrome kleurcombinaties van de nieuwe AC Lite rugzakken zijn om hebberig van te worden. Chique smaragdgroen, vrolijk magenta, klassiek zwart/bruin, fris appel/mos of gewaagd turkoois. Voor iedereen is er een passende tint. Maar het meest prettig is de compactheid van het model. De AC Lite 14 weegt amper 860 gram en heeft toch een capaciteit van 14 liter. Het middenformaat (AC Lite 18) is 40 gram zwaarder, met twee liter meer ruimte. En grote broer AC Lite 22 weegt 930 gram en heeft een inhoud van ruim 22 liter. Ondanks het lichtgewicht, is er dus meer dan genoeg ruimte om alle noodzakelijke spullen mee te nemen!

Stevig en flexibel
Naast mooi en compact, zijn de AC Lite rugzakken ook uiterst praktisch en comfortabel. Voor wie wil genieten van zon en lucht op de huid zijn deze nieuwe daypacks, met fluweelachtige bekleding en zachte polstering aan de heupvullingen en de schouderbanden, perfect!

Goede positionering
Om het frame is een speciaal net gespannen dat ervoor zorgt dat transpiratievocht in drie richtingen kan wegtrekken. Dit zogenaamde Aircomfort System vermindert het vochtverlies met zeker 25 procent. Zachte ventilatiepads tussen de schouderbladen en bij de heupen zorgen voor extra comfort en een goede positionering van de rugzak op de rug.

Reflecterende print
De nieuwste telg van Deuter is werkelijk van alle gemakken voorzien. Naast de genoemde voordelen, beschikken de AC Llite modellen ook nog over een dekselvak, een ritsbinnenvak voor waardevolle spullen, een praktische centrale dekselsluiting, een wandelstokhouder, elastische buitentassen, een geïntegreerde, afneembare regenhoes en een drinksysteem met reflecterende drinkslanghouder. En door de reflecterende print aan de voorzijde blijven we met deze blitse rugzak ook in het donker niet onopgemerkt.

Voor meer informatie: https://www.deuter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Deuter:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.