Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Deuter Aircontact nog toegankelijker geworden

Deuter Aircontact nog toegankelijker gewordenHet is een klassieker onder de rugzakken, je beste vriend bij hiking- en trektochten: de legendarische Deuter Aircontact. Door de nieuwe U-vormige opening aan de voorkant is de rugzak extra gemakkelijk te beladen en ook onderweg kan de drager eenvoudig bij zijn spullen. Deze bijzonder toegankelijke rugzak kent daarnaast een fantastisch draagcomfort en ziet er goed uit in zijn nieuwe, moderne design en sterke kleuren!

De Aircontact rugzakken van Deuter scoren extra punten wanneer het aankomt op comfort, ventilatie en robuustheid. Met een stevige rits en duurzame materialen presenteert de Aircontact zich als krachtig en aangenaam tegelijk. De lijn valt op door de opvallende kleuren, terwijl het zachte en toch extreem duurzame materiaal voor een aangenaam comfort zorgt. Deze frisse klassieker heeft naast een praktisch vak voor kaarten en grote insteekvakken aan de zijkant, ook een compleet nieuwe opening met rits in U-vorm aan de voorkant. Deze biedt naast in- en uitpakgemak tevens het beste overzicht, wat een zoektocht door de rugzak voor de juiste spullen voorkomt.

Voor de grotere modellen (vanaf 50 liter) introduceert Deuter een comfortabele, ergonomisch vormgegeven hoofdvorm bovenin het rugpand, welke ervoor zorgt dat je op deze plek geen onaangename druk ondervindt, zelfs bij een volgeladen rugzak. Bijzonder toegankelijk dus, en extreem comfortabel. De Deuter Aircontact is een goede aanwinst voor elke trektocht!

Voor meer informatie: https://www.deuter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Deuter:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.