Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Edelrid breidt assortiment klimschoenen uit met Crocy

Edelrid breidt assortiment klimschoenen uit met CrocyHet succes van de klimschoenen voor volwassenen heeft Edelrid doen besluiten om ook voor kinderen een klimschoen te ontwikkelen. De Crocy is te vergelijken met de Edelrid klimschoen Raven: een perfecte klimschoen voor de beginnende klimmer, waarbij comfort hoog in het vaandel staat.

De kinderklimschoen heeft bovendien hetzelfde zwart-groene Edelrid uiterlijk al is in dit ontwerp op een speelse manier een krokodil verwerkt. De Crocy houdt rekening met een snel groeiende voet: de schoen is bij de hiel flexibel waardoor de maat tot twee schoenmaten te vergroten is.

Crocy in detail
De Crocy is een echt instapmodel waarmee jeugdige klimmers op comfortabele wijze kennis kunnen maken met het klimmen met klimschoenen. De Crocy biedt stabiliteit met een recht ontwerp en licht asymmetrische vorm. De zachte zool helpt om de coördinatie en standvastigheid op de kleine grepen te trainen. De dubbele Velcro band zorgt ervoor dat de schoen makkelijk aan te trekken is en de voet goed omsluit. De Crocy weegt 245 gram en is verkrijgbaar in de schoenmaten 27-36. Adviesverkoopprijs: EURO 50,-.

Voor meer informatie: https://www.edelrid.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Edelrid:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.