Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Edelrid Jul: een mooi design lichtgewicht single rope tuber

Edelrid Jul: een mooi design lichtgewicht single rope tuberEdelrid introduceert deze zomer de Jul: een mooi design lichtgewicht zekerapparaat voor enkeltouw. De Jul bestaat uit twee componenten. De body is vervaardigd uit de hoogste kwaliteit roestvrij staal waarbij het de beste weerstand biedt in combinatie met een minimale warmte geleiding.

Outdoor Industry Award 2009
De synthetische buitenkant voorkomt het vervelende rinkelgeluid wanneer het met de gordel in aanraking komt. Het beschermt bovendien de huid tegen verbranding na een lange zekersessie of abseilen. De Jul is een ideaal zekerapparaat voor sportklimmen of in de hal en heeft de Outdoor Industry Award 2009 gewonnen.

Details
De Jul weegt slechts 63 gram en is geschikt voor touwdiktes tussen de 8.9 en 10.5 mm. Deze Single Rope Tuber heeft 2 rem niveaus en is verkrijgbaar in 4 modieuze kleuren: oasis, sahara, night en violet. Adviesverkoopprijs: EURO 15,-.

Voor meer informatie: https://www.edelrid.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Edelrid:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.