Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Kody, nieuwe halfhoge Lowa wandelschoenen van leer

Kody, nieuwe halfhoge Lowa wandelschoenen van leerDe Kody LL Mid is een halfhoge wandelschoen van leer met een stevige Vibram Renevo zool en Monowrap-zoolconstructie met stabilisator. Deze wandelschoen laat zien dat een stabiele wandelschoen helemaal niet veel hoeft te wegen. Bovendien voelt hij zich ook prima thuis in de stad en het park, waardoor de Kody LL Mid ook prima dagelijks is te dragen.

Uitvoering in leer
Veel mensen hebben voor wat betreft wandelschoenen een voorkeur voor leer. Dit natuurlijk dankzij de perfecte eigenschappen van dit natuurlijk materiaal als het ademend vermogen en de waterdichtheid. Maar natuurlijk ook om de ‘looks’: een wandelschoen van leer oogt klassiek en stijlvol en misstaat bovendien niet op straat of op kantoor. Voor het dagelijks gebruik zijn leren wandelschoenen als de Kody LL Mid dan ook ideaal.

Monowrap-zoolconstructie
De Kody LL Mid is uitgevoerd met een vierdelige Monowrap-zoolconstructie. Een PU frame met daarboven op een PU hiel-stabilisator, en eronder de TPU stabilisator, gevolgd door de ‘Renevo’ zool van Vibram. Deze zool is bedoeld voor wandelen op geasfalteerde paden, lichte bergwandelingen en natuurlijk het dagelijks gebruik naar school of het werk.

Maten en kleuren
De Kody LL Mid voor heren is verkrijgbaar in de kleuren Brown en Black in de maten UK 6,5 t/m 12, 13 en 14 en weegt 1180 gram per paar. Ook het damesmodel, de Kody LL Mid Ws, is er in Brown en Black, maar dan in de maten UK 3,5 t/m 10. Het damesmodel weegt 970 gram per paar.

De Lowa All Terrain Collection
De multifunctionele schoenen van de All Terrain Collection zijn geschikt voor makkelijke hikes, wandelingen, familie-uitjes, fietsen en gewoon dagelijks gebruik. Ze zijn vaak verkrijgbaar in zowel lage als middelhoge uitvoering, zijn licht van gewicht en voorzien van goede demping en zolen die een goede grip garanderen.

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.