Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

LOWA Renegade GTX Mid (Ws) staat voor multifunctionele perfectie

LOWA Renegade GTX Mid (Ws) staat voor multifunctionele perfectieDe Renegade GTX Mid (Ws) is waarschijnlijk de meest verkochte (berg) wandelschoen in Europa en LOWA biedt zowel een herenmodel als een - op een damesleest gemaakt - damesmodel aan. Inmiddels een klassieker onder de multifunctionele schoenen, perfect geschikt voor de tochten op goed begaanbare paden. In 2015 introduceert LOWA nieuwe, verrassende kleurcombinaties voor zowel heren als dames.

Om de veelzijdigheid van de schoenen zo veel mogelijk te vergroten heeft LOWA een stevige upper van nubuck leer met suède splitleer gecombineerd, samen met een unieke zoolconstructie en andere technische features. De perfecte pasvorm overtuigt vanaf het eerste moment dat je deze wandelschoenen aantrekt. En niet alleen bij standaard voeten, want zowel het heren- als het damesmodel zijn ook verkrijgbaar in speciale Narrow (smalle) en Wide (brede) uitvoeringen.

De GORE-TEX® lining houdt de voeten gegarandeerd droog en zorgt tevens voor optimale regulering van de temperatuur in de schoen.

De LOWA MONOWRAP® constructie is geïntegreerd in de upper en stabiliseert en beschermt zo precies die delen van de voet die het extra nodig hebben. De hielstabilisator zorgt voor een natuurlijke afrol, terwijl de 7/8 PU stabilisator optimale flex en torsiestabiliteit biedt. Tot slot is de non-slip Vibram® rubber “Evo” zool ideaal voor een groot aantal verschillende ondergronden en activiteiten.

Renegade GTX® Mid
Maten : UK 6.5-12, 13, 14, 15
Categorie: All Terrain Collection (LOWA Index 4)
Gewicht per paar (UK 8): 1.110 g
Adviesverkoopprijs: EURO 184,95

Renegade gtx® MID (Ws)
Maten : UK 2.5-10
Categorie: All Terrain Collection (LOWA Index 4)
Gewicht per paar (UK 5): 880 g
Adviesverkoopprijs: EURO 184,95

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.