Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowa Lady Light GTX en Phoenix Mesh Lo geven vrouwen wat ze willen

Lowa Lady Light GTX en Phoenix Mesh Lo geven vrouwen wat ze willenTijdens lange trektochten of veeleisende huttentochten zijn comfortabele voeten een eerste vereiste voor vrouwen. En hetzelfde geldt voor een laag gewicht van schoenen als ze korte dagtochten maken. Daarom ontwikkelde LOWA de Lady Light GTX voor de bergtochten en de Phoenix Mesh Lo voor de gemakkelijke wandelingen.

De LOWA Lady Light GTX® is een technische wandelschoen die geheel is ontwikkeld voor de damesvoet: een speciale damesleest vormt de basis, maar daarnaast is de schoen uitgerust met een boterzachte tong en heeft hij meer ruimte bij de tenen. Door de combinatie van het lage gewicht en het hoge comfort gaan vrouwen direct overstag. Niet in de laatste plaats dankzij de minimale hoeveelheid aan naden, waardoor de vorming van drukpunten en slijtage vrijwel uitgesloten zijn. Tel daar technische features als het X-Lacing vetersysteem, de LOWA Trac® Lite zool en de twee-laagse PU tussenzool voor extra stabiliteit en demping bij op en je begrijpt waarom vrouwen letterlijk weglopen met deze bergschoen. En dat onder nagenoeg alle weersomstandigheden, want de ademende GORE-TEX® lining houdt de voeten droog.

Even "lekker wandelen" krijgt op eens een heel ander betekenis met de Phoenix Mesh Lo aan je voeten. Deze lichtgewicht, laag gesneden schoenen verdubbelen namelijk het wandelplezier tijdens zowel korte als lange tochten. Dat komt omdat deze moderne nieuwe schoen uitblinkt met een laag gewicht. Een upper van nylon mesh gecombineerd met suède splitleer bespaart gewicht zonder aan stabiliteit en slijtvastheid in te boeten. En niet alleen de mesh upper, maar ook de splinternieuwe superlichte LOWA "Elika" zool is specifiek voor warme omstandigheden ontwikkeld. En biedt daarbij ook nog eens uitstekende grip, ook op natte ondergrond. Dit dankzij een speciaal slijtvast materiaal onder de tenen en de hiel. Tot slot zorgt de lichtgewicht PU tussenzool voor een goede balans tussen demping en stabiliteit.

Lady Light GTX®
Maten : uk 3-9
Categor ie: trekking (low index 3)
Gewicht per paar (uk 5): 1.100 gram
Adviesverkoopprijs: EURO 219,95

Phoenix Mesh Lo (Ws)
Maten : UK 6-13
Categor ie: Trekking (LOW Index 3)
Gewicht per paar (UK 8): 960 gram
Adviesverkoopprijs: EURO 134,95

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.