Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

LOWA Vantage GTX Mid (Ws) bieden voordeel tijdens bergtochten

LOWA Vantage GTX Mid (Ws) bieden voordeel tijdens bergtochtenDeins jij niet terug van veeleisende bergtochten en geniet je het meest van alpine huttentochten, dan is de Vantage GTX Mid voor jou de beste keuze. Tenzij je van het vrouwelijk geslacht bent, want dan is er de speciaal voor dames ontwikkelde Vantage GTX Mid Ws, welke is gemaakt op een specifieke damesleest.

De Vantage GTX® Mid is een bijzonder gedetailleerd ontworpen trekkingschoen, een echte ambitieuze trekker! Met de ideale combinatie van bewezen duurzaamheid, bijzonder hoog draagcomfort en een opvallend laag gewicht. Superieur suède splitleer wordt gecombineerd met zeer slijtvast Cordura, waardoor er beduidend op gewicht bespaard kon worden. Dankzij de moderne constructie imponeert de Vantage bergsporters die op zoek zijn naar schoenen die naast voldoende bewegingsvrijheid ook stevigheid en technische features bieden. Het soepele vetersysteem met X-Lacing voor de perfecte positionering van de tong biedt extra comfort. Slimme extra is de combinatie van open en gesloten veterhaken voor het optimaal kunnen verdelen van de druk op de voet.

Dankzij het LOWA "FlexFit" systeem kunnen de enkels soepel bewegen, terwijl de LOWA Trac® Lite zool zorgt voor effectieve grip op nagenoeg alle soorten ondergrond. De voeten blijven gegarandeerd droog dankzij het ademende en waterdichte GORE-TEX®. En vermoeidheid tijdens het wandelen laat lang op zich wachten omdat de twee-laags PU-tussenzool zorgt voor een goede afrol van de voeten en naast demping ook zorgt voor een goede stabiliteit tijdens het lopen.

Vantage gtx® MID
maten: UK 6-13
categorie: trekking (low index 3)
Gewicht per paar (UK 8): 1.320 g
Adviesverkoopprijs: EURO 199,95

Vantage gtx® Mid (Ws)
maten: uk 3.5-9
categorie: trekking (low index 3)
Gewicht per paar (UK 5): 1.130 g
Adviesverkoopprijs: EURO 199,95

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.