Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Test je schoenen in het LOWA Testcenter in Zuid-Limburg

Test je schoenen in het LOWA Testcenter in Zuid-LimburgHoe kun je wandelschoenen het beste testen? Juist, door erop te wandelen. Begin 2015 opende LOWA daarom zijn eerste Testcenter in Zuid-Limburg: één van de mooiste wandelgebieden in de Benelux. Hier kun je vrijblijvend verschillende topmodellen van LOWA uitproberen tijdens een uitdagende wandeling in de magische natuur.

Ben je een fanatiek wandelaar, of volg je af en toe eens een route? Twijfel je over welke wandelschoenen geschikt voor je zijn, of wil je gewoon eens wat nieuws proberen? Kom dan naar ons LOWA Testcenter bij ROCCA Sports & Adventure in Gulpen. Hier krijg je professioneel advies over de schoenen die het best bij je passen en mag je ze ook nog eens uitproberen. Want dé manier om te testen of je de juiste wandelschoenen hebt gekozen is door erop te wandelen. En waar kan dat beter dan in het mooiste en meest uitdagende wandelgebied van Nederland: Zuid-Limburg?

Voor iedereen
De afgelopen jaren zijn er verschillende wandelschoenentestcentra geopend in de Alpenlanden en in de VS. De Benelux kan natuurlijk niet achterblijven. Daarom opende LOWA in samenwerking met ROCCA, de VVV en lokale horecagelegenheden in januari zijn eerste Testcenter in Zuid-Limburg. Het idee is simpel: iedereen die wil kan hier wandelschoenen huren en testen. Dus ook toeristen die geen geschikte schoenen bij zich hebben en toch graag een wandeling willen maken. Zuid-Limburg heeft een breed scala aan prachtige routes die kriskras door de ongerepte natuur voeren. Of je nu voor een flinke workout gaat, voor de rust, of voor de gezelligheid, je kunt het hier zelf ervaren. Daarom is dit ook zo’n geschikte omgeving voor een testcenter.

On-Nederlands mooi
De natuur in Zuid-Limburg lijkt zich nog onbekommerd te ontwikkelen. De bossen zijn uitgestrekt, koel en stil, op het geluid van wat vogels en kabbelende beekjes na. Af en toe zul je een wild dier zien wegschieten. De heide is verrassend kleurrijk en broeit van leven. Maar de wandelroutes voeren ook langs akkers, weilanden en nostalgische dorpjes. Het heuvelachtige landschap en de kalksteengroeves in het gebied geven je het gevoel in het buitenland te zijn. Kortom: Zuid-Limburg is on-Nederlands mooi. Het heeft iets magisch om hier te wandelen.

Welkom
Het advies in het LOWA Testcenter is gratis en je kunt direct op pad met je testschoenen. Zou je een keer met trekkingstokken willen wandelen? Geen probleem: die kun je ook uitproberen. Mocht je zo enthousiast zijn en de schoenen of stokken willen kopen, dan wordt je doorverwezen naar een dealer bij jou in de buurt. De Testcentermedewerkers helpen je graag aan het adres. Onderhoudsmiddelen, X-Socks en Sidas zooltjes worden wel verkocht. Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom in het LOWA Testcenter in Gulpen.

Lowa Testcenter
Landsraderweg 13
6271 NT Gulpen
www.lowatestcenter.nl

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.