Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Steiner Wildlife XP-serie voor recreatieve natuurgenieters

Nieuwe Steiner Wildlife XP-serie voor recreatieve natuurgenietersDegreef en Partner, Nederlandse importeur van outdoor accessoires en accessoires voor consumenten elektronica, introduceert de Steiner Wildlife XP-serie. Deze serie bestaat uit drie kijkers met ieder specificaties die er niet om liegen: HD lenzen, '3D' briljante beeldreproductie, Fast Close Focus voor snelle scherpstelling, stikstofdruk-vulling, drukwaterdicht tot 2 meter diep en ergonomische eyecups. Op ieder model wordt bovendien 30 jaar garantie geboden.

De Wildlife XP verrekijkers zijn verkrijgbaar in de uitvoering 8x24, 10x26 en 10,5x28, welke in de prijsklasse EURO 299,- tot EURO 349,- vallen. Hiermee wordt aan recreatieve natuurgenieters een perfect en betaalbaar instrument geboden om van observeren een ware belevenis te maken.

De verrekijkers van het merk Steiner staan bekend om hun robuuste en onverwoestbare bouw. Zo is iedere kijker gemaakt van het extreem stevige Makrolon, wat de behuizing shockproof maakt. Verder hebben de kijkers een hoog temperatuurbereik en zijn zij bestendig tegen temperaturen van -20 tot +70 graden celcius. Aan de buitenkant zijn de producten afgewerkt met een NBR-longlife rubber bekleding wat het comfort ten goede komt. De Steiner kijkers zijn milieuvriendelijk geproduceerd: bij het produceren van het eco glas van alle lensonderdelen worden geen zware giftige metalen gebruikt. Ook aan het uiterlijk van de kijkers is gedacht: deze ogen stoer en degelijk tegelijkertijd. De Wildlife XP-serie bestaat voorlopig naast de Wildlife Pro-serie.

Wildlife XP 8x24 heeft een adviesprijs van EURO 299,-. Wildlife XP 10x26 en 10,5x28 hebben een adviesprijs van respectievelijk EURO 329,- en EURO 349,-.

Voor meer informatie: https://www.steiner.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Steiner:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.