Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Therm-a-Rest Antares en Saros slaapzakken revolutioneren de outdoor slaapbeleving

Therm-a-Rest Antares en Saros slaapzakken revolutioneren de outdoor slaapbelevingSlapen in de open lucht is de droom van elke ware outdoorenthousiast - er gaat niks boven het slapen onder de sterren in een warme, comfortabele slaapzak. Na meer dan 40 jaar intensief onderzoek naar slaapcomfort introduceert Therm-a-Rest nu een lijn van revolutionaire slaapzakken met meer comfort en beduidend minder gewicht dan conventionele slaapzakken, zodat je kunt genieten van de meest rustgevende nachtrust en vervolgens weer een dag en route.

De twee nieuwe 3-seizoenen slaapzakken van Therm-a-Rest, de Antares™ (750+ ganzendonsvulling) en de Saros™ (EraLoft™-vulling) gaan met je mee op pad in de zomer, de lente of de herfst als zelfs late sneeuwstormen of vroege nachtvorst nog onverwachts de kop op kunnen steken. Twee SynergyLink™ connectors verbinden de slaapzak en het matras stevig aan elkaar zodat je netjes op je matras blijft liggen voor een warme en ononderbroken nachtrust. De Efficient Comfort Fit van de slaapzakken zorgen voor meer ruimte in de slaapzakken zonder dat er koudeplekken ontstaan en is de droom voor zijslapers die altijd moeite hadden om comfortabel te kunnen slapen in taps toelopende slaapzakken. De zakken zijn tevens uitgerust met Therm-a-Rests Zoned Insulation om meer warmte te bieden op de plekken waar het nodig is - bovenop en aan de zijkant van de slaapzak - en minder aan de onderkant waar je al effectief geïsoleerd bent dankzij je matras. Maximale thermische efficiency en comfort van de dons- en synthetische slaapzakken kan het beste worden verkregen door ze te combineren met de Therm-a-Rest matrassen (bijvoorbeeld NeoAir XTherm, NeoAir XLite, NeoAir All Season of de self-inflating ProLite Plus).

De donsgevulde Antares slaapzak (890 gram) en de synthetisch gevulde Saros slaapzak (1345 gram) zijn tevens uitgerust met een tochtkraag en -slurf, vrijlopende ritsen, een opbergzakje, voorgevormde capuchon en trapezoïde footbox evenals stuff sacks voor het opbergen en transport. De slaapzakken zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de (buiten)sportwinkels.

Voor meer informatie: https://www.cascadedesigns.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Therm-a-rest:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.