Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De nieuwe Therm-a-Rest Treo Chair maakt van ruige en zware tochten een comfortabel avontuur

De nieuwe Therm-a-Rest Treo Chair maakt van ruige en zware tochten een comfortabel avontuurAls je de hele dag buiten bent voor een ruige en zware tocht, heb je in de avond tijd nodig om comfortabel en rustig bij te komen door bij elkaar te zitten bij het kampvuur en te genieten van de romantiek van het avontuur - gewoon relaxen! Daarom brengt Therm-a-Rest nu voor alle buitensport-fanaten haar nieuwe Treo Chair! Dit ongeëvenaarde ultra-compacte ontwerp past in elke zadeltas, rugzak en kano of kajak en maakt zo van elke trektocht of kampeertrip een comfortabel avontuur.

Met het zitvlak zo’n 33cm boven de grond zinkt de driepoot-basis van de Therm-a-Rest Treo Chair niet weg in de grond op je kampeerplek en zelfs niet op de zandbank op de rivieroever. Dankzij het unieke driepoots-ontwerp en de anti-slippootjes voelt de gebruiker de zekerheid dat hij niet omvalt.

De band is gemaakt van uiterst stevige en duurzame Dyneema materialen en kunnen een gewicht van meer dan 113kg dragen, ondanks dat de aluminium stokconctructie ultra lichtgewicht is. Het vergt slechts een paar simpele handelingen om de 998 gram wegende Treo Chair uit te klappen: klap de driepoot uit (die tevens transportbox is), monteer de poten en band en voilà: ga zitten en relax!

Je kunt alleen weer helemaal op krachten komen als je ook helemaal kunt uitrusten. Therm-a-Rest heeft al meer dan 40 jaar ervaring met slapen in de buitenlucht en weet dus alles van uitrusten en relaxen. Het beste voorbeeld van 2015 komt in de vorm van de nieuwe Therm-a-Rest Treo Chair!

Voor meer informatie: https://www.cascadedesigns.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Therm-a-rest:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.