Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lundhags V12, een nieuwe generatie stabiele en ergonomische rugzakken

Lundhags V12, een nieuwe generatie stabiele en ergonomische rugzakkenEen nieuwe generatie van de vermaarde Lundhags V-serie dient zich aan. Drie rugzakken met draagsystemen in de V-vorm en aluminium frames voor stabiliteit en comfort - met verschillende geoptimaliseerde eigenschappen.

De V12 is de meest robuuste trekking backpack van Lundhags en is verkrijgbaar in drie inhoudsmaten: 90, 75 en 60 liter. Er is ook een10 liter daypack die gemakkelijk kan worden bevestigd aan de drie grote rugzakken.

“Het V-vormige draagsysteem in combinatie met het aluminium frame maakt van de V12 een stabiele en ergonomische backpack die comfortabel is om te dragen, zelfs bij zware en lange afstanden,” zegt Sara Wiksten, Product Developer bij Lundhags.

De V-12s zijn geavanceerde rugzakken geschikt voor trekking en reizen. Ze hebben een dynamisch ontwerp met een verstelbare ruglengte, een grote en soepele opening aan de voorkant, verstelbare zijvakken en verschillende andere zakken, een hoofdcompartiment opgedeeld in verschillenden delen, een flap die over de tas heen slaat en een geïntegreerde regenhoes. De drie verschillende maten kunnen gebruikt worden met de nieuwe V+10, een dagrugzak die aan de grote backpacks kan worden bevestigd. Alle onderdelen van het draagsysteem kunnen vervangen en/of gerepareerd worden in de workshop van Lundhags.

De nieuwe Lundhags V12 60 is de kleinste variant en is special ontworpen voor vrouwen. De ruglengte is iets korter en smaller en de schouderbanden en de heupband zijn in een ronde vorm voorgevormd.

Voor meer informatie: https://www.lundhags.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lundhags:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.